Δρ. Αλέξανδρος Παπασωτηρίου Dr.med.dent., ABP, ICD

Δρ. Αλέξανδρος Παπασωτηρίου Dr.med.dent., ABP, ICD

 

Ο Δρ. Αλέξανδρος Παπασωτηρίου συγκαταλέγεται στους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους εμφυτευματολόγους τόσο στη χώρα μας, όσο και σε διεθνές επίπεδο και ανήκει στους πρωτοπόρους στον τομέα της άμεσης φόρτισης εμφυτευμάτων με την μέθοδο Smile Today.

Καταρτισμένος με γνώσεις και τεχνογνωσία που απέκτησε στη Γερμανία στην Οδοντιατρική Σχολή Αννοβέρου και στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian του Μονάχου, εξειδικεύτηκε στο παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο της Pennsylvania, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στην Εμφυτευματολογία, Περιοδοντολογία και Προσθετολογία προσφέροντας μια σφαιρική προσέγγιση στο πρόβλημα της απώλειας των δοντιών.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του και σε συνεργασία με συναδέλφους στην Γερμανία και ΗΠΑ εισήγαγε νέες μεθόδους στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε παγκόσμια συνέδρια στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Η διεθνής του παρουσία πλαισιώνεται από τον Τίτλο του Διπλωματούχου – Diplomate – από την American Board of Periodontology, διάκριση που έχουν λίγοι περιοδοντολόγοι στον κόσμο, όπως επίσης και από την εισδοχή του στο International College of Dentists., έναν παγκόσμιο οδοντιατρικό επιστημονικό οργανισμό ο οποίος στους κόλπους του δέχεται επιλεκτικά διεθνώς καταξιωμένους επιστήμονες.

Επιστροφή στη σελίδα