Εμφυτεύματα δοντιών - Περισσότερα δόντια

Εμφυτεύματα δοντιών - Περισσότερα δόντια

Τα εμφυτεύματα δοντιών προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες όταν χαθούν περισσότερα δόντια στο στόμα.

Εμφυτεύματα δοντιών – Πλεονεκτήματα

Τα εμφυτεύματα δοντιών έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι αποφεύγουμε να τροχίσουμε τα διπλανά δόντια προκειμένου να κατασκευάσουμε μια γέφυρα, κάνοντάς τα έτσι πιο αδύναμα και ευάλωτα.

Όταν μάλιστα λείπουν όλα τα πλάγια δόντια, χάρη στα οδοντικα εμφυτευματα αποφεύγουμε  μια μερική οδοντοστοιχία.

Για αυτούς που επιθυμούν να αποφύγουν την αίσθηση ενός ξένου σώματος, μια σταθερή αποκατάσταση με εμφυτευματα δοντιων είναι η ιδανική λύση.

Εμφυτεύματα δοντιών ή μερική οδοντοστοιχία;

Ακόμα και σε ένα άρτιο στόμα, μπορεί κάποια στιγμή ορισμένα δόντια να παρουσιάσουν σημάδια κόπωσης ή φθοράς και η μόνη λύση να είναι δυστυχώς η εξαγωγή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα της τεχνητής οδοντοστοιχίας.

Εμφυτεύματα δοντιών - μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Εμφυτεύματα δοντιών – μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Χάρη στις τελευταίες εξελίξεις της εμφυτευματολογίας,  είμαστε πλέον σε θέση να κάνουμε μια εμφύτευση σε όλες τις περιοχές του στόματος και να τοποθετήσουμε μια σταθερή αποκατάσταση.

Με αυτό τον τρόπο δεν διορθώνουμε μόνο το αισθητικό πρόβλημα, αλλά αποκαθιστούμε τη λειτουργία και μασητική ικανότητα με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο.

Εμφυτεύματα δοντιών - μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Εμφυτεύματα δοντιών – μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Ειρήνη
"Όλα αυτά τα χρόνια είχα μεγάλο άγχος. Κάθε φορά που βούρτσιζα τα δόντια μου κλειδωνόμουν στο μπάνιο. Δεν ήθελα να με δει κανείς χωρίς την οδοντοστοιχία μου. Τώρα με τα εμφυτευματα δοντιων νοιώθω απόλυτη σιγουριά. Αφήνω την πόρτα του μπάνιου μου ανοιχτή!"

Αποκτήστε κι εσείς με τα εμφυτεύματα δοντιών σίγουρα, σταθερά δόντια, που θα τα νοιώθετε σαν δικά σας και ένα φυσικό χαμόγελο, που ακτινοβολεί νεανικότητα και αυτοπεποίθηση!

Η σιγουριά στο χαμόγελό σας!

Εμφυτεύματα Δοντιών - Ενδείξεις

Με τα εμφυτεύματα δοντιών μπορούμε να καλύψουμε πολλές περιπτώσεις έλλειψης περισσότερων δοντιών, τόσο στην άνω, όσο και στην κάτω γνάθο.

Εμφυτεύματα Δοντιών - Ενδείξεις

Εμφυτεύματα – Λειτουργικότητα

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι ότι δίνουμε την λύση εκεί που υπάρχει το πρόβλημα της απώλειας δοντιών, με έναν απόλυτα φυσικό και λειτουργικό τρόπο.

Μπορείτε και πάλι να αποκτήσετε δόντια που θα τα νοιώθετε σαν δικά σας.

Εμφυτεύματα δοντιών – Μερικά δόντια στην άνω γνάθο

Όταν χαθούν κάποια δόντια στην άνω γνάθο, εκτός από τη δυσκολία στη μάσηση, προκύπτουν και προβλήματα στην ομιλία και στην αισθητική του χαμόγελου, ιδιαίτερα όταν τα κενά είναι στην πρόσθια περιοχή του στόματος. Και σε αυτές τις απαιτητικές περιπτώσεις τα εμφυτεύματα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια για την αποκατάσταση του χαμόγελου και της αυτοπεποίθησης.

Εμφυτεύματα δοντιών - Μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Εμφυτεύματα δοντιών – Μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Σε μια αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών στην πλάγια περιοχή της άνω γνάθου, δεν θα πρέπει να ξεχνούμε τις ανατομικές ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περιοχής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαντικό ρόλο παίζει το σχήμα και μέγεθος της γνάθου και το σχήμα του ιγμορείου.

Πολλές φορές χρειάζεται να προετοιμάσουμε πρώτα το συγκεκριμένο σημείο, πριν προχωρήσουμε σε μια εμφύτευση.

Εμφυτεύματα δοντιών - Μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Εμφυτεύματα δοντιών – Μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Χάρη στις σύγχρονες αναγεννητικές τεχνικές, όπως η τεχνική της ανύψωσης ιγμορείου – Sinus Lift –  και τα σύγχρονα εμφυτεύματα δοντιών, είμαστε σε θέση να τοποθετήσουμε μια σταθερή και φυσική αποκατάσταση και να αποφύγουμε μια μερική κινητή οδοντοστοιχία.

Εμφυτεύματα δοντιών – Μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Όταν σχεδιάζουμε μια αποκατάσταση με εμφυτυματα δοντιων στην κάτω γνάθο είναι σημαντικό να γίνουν οι απαραίτητες ακτινολογικές εξετάσεις (π.χ. αξονική τομογραφια εμφυτευματων)  ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τη θέση και πορεία του κάτω φατνιακού νεύρου, το σχήμα και το μέγεθος της γνάθου, κ.λ.π.

Εμφυτεύματα δοντιών - Μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Εμφυτεύματα δοντιών – Μερικά δόντια στην κάτω γνάθο

Όπως στις άνω, έτσι και στις κάτω περιοχές, σε περίπτωση που η γνάθος δεν αρκεί για να τοποθετήσουμε κάποια εμφυτεύματα δοντιών, μπορούμε κάλλιστα να εφαρμόσουμε πρώτα  κάποια από τις αναγεννητικές τεχνικές,  ώστε να δημιουργήσουμε σίγουρα θεμέλια για μια σταθερή αποκατάσταση.

Σπύρος Π.
"Τα εμφυτεύματα είναι σαν δικά μου δόντια – τα νιώθω απόλυτα φυσικά και μπορώ να τρώω ελεύθερα ότι θέλω. Η κόρη μου μάλιστα παρατήρησε ότι τώρα χαμογελώ πιο πολύ..."

Τα εμφυτεύματα δοντιών και οι σύγχρονες τεχνικές, προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο από τα δόντια που έχουν χαθεί: σας προσφέρουν και πάλι σιγουριά, νεανικότητα και αυτοπεποίθηση  κάθε στιγμή της ημέρας!

Χαμογελάστε και πάλι με αυτοπεποίθηση!

Σχετικές υπηρεσίες: