Ανύψωση Ιγμορείου - Sinus Lift

Ανύψωση Ιγμορείου - Sinus Lift

Η ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο που θα προγραμματίσουμε μια εμφύτευση! Είμαστε πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια έντονα απορροφημένη γνάθο και να δημιουργήσουμε ιδανικές συνθήκες για μια αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών!

Για όσους πρόκειται να χάσουν τα άνω πίσω δόντια ή για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με την μερική τους άνω οδοντοστοιχία, η ανύψωση ιγμορείου - Sinus Lift μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο για σταθερά σίγουρα δόντια!

Πώς γίνεται η ανύψωση ιγμορείου - Sinus Lift?

Ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift – Ενδείξεις και εφαρμογές

Η ανύψωση ιγμορείου – Sinus lift από τη φύση της μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη οστού στην πλάγια περιοχή της άνω γνάθου. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε μια σταθερή αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών σε μια πλευρά του στόματος.

 

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του στόματος και στις δύο πλευρές της άνω γνάθου, κάνοντας συγχρόνως αναγέννηση και στα δύο ιγμόρεια

 

Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου λείπει ένα μεμονωμένο δόντι και δεν επιθυμούμε να τροχίσουμε τα διπλανά δόντια για μια γέφυρα. Όταν το κόκαλο της γνάθου δεν επαρκεί για μια εμφύτευση, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε με την ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift να πραγματοποιήσουμε μια σταθερή αποκατάσταση με ένα μεμονωμένο εμφύτευμα.

 

Χάρη στην πρωτοποριακή αυτή μέθοδο οστικής αναγέννησης, έχουμε πλέον τελείως νέες δυνατότητες, καθώς με την ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift τροποποιούμε το σχήμα της ελλειμματικής γνάθου έτσι ώστε να να τοποθετήσουμε σταθερά και σίγουρα δόντια.

Ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift και σύγχρονα βιο-υλικά

Η ανύψωση ιγμορείου – Sinus lift έγινε πολύ πιο απλή και ανώδυνη χάρη στην εξέλιξη των οστικών μοσχευμάτων και βιο-υλικών.
Ας μην ξεχνάμε ότι στα πρώτα χρόνια εφαρμογής της τεχνικής αυτής δεν είχαμε αξιόπιστα οστικά μοσχεύματα και ήμασταν αναγκασμένοι να πάρουμε οστικό μόσχευμα από τον ίδιο τον ασθενή. Αυτό σήμαινε ότι παλαιότερα σε μια ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift έπρεπε εκτός από το ιγμόρειο να επέμβουμε και στη γνάθο για να συλλέξουμε το οστό.
Τα σύγχρονα οστικά μοσχεύματα έχουν εξαιρετικές βιολογικές ιδιότητες, καθώς σαν μαγνήτης προσελκύουν τα κύτταρα επούλωσης του οργανισμού, τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην ανάπλαση της γνάθου.

 

Έτσι σε μια ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift δεν χρειάζεται πλέον να κάνουμε διπλή επέμβαση για να συλλέξουμε το οστικό μόσχευμα, γλιτώνοντας έτσι πόνο και ταλαιπωρία!

Mια άλλη σημαντική εξέλιξη της τεχνολογίας σε μια ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift είναι οι νέες αναγεννητικές μεμβράνες από κολλαγόνο ή άλλα βιο-υλικά. Αυτές έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι αφού ολοκληρωθεί η δράση τους, απορροφώνται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό.

 

Με αυτό τον τρόπο γλιτώνουμε μια ακόμη επέμβαση για την αφαίρεση της μεμβράνης, γεγονός που κάνει την θεραπεία με την ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift ακόμα πιο απλή.

Χάρη στα σύγχρονα βιο-υλικά η ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift είναι πλέον μια δοκιμασμένη και σίγουρη αναγεννητική μέθοδος, που προσφέρει καθημερινά σε πάρα πολλούς ανθρώπους μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift & a-PRF™

Σε μια Ανύψωση Ιγμορείου – Sinus Lift , χάρη στις τελευταίες εξελίξεις της βιο-τεχνολογίας , έχουμε πλέον στα χέρια μας και ένα επιπρόσθετο πολύτιμο βοήθημα: την μέθοδο a-PRF™.

Παράλληλα με τα σύγχρονα οστικά μοσχεύματα και μεμβράνες, τοποθετούμε πλέον στην περιοχή της ανάπλασης θρόμβους και μεμβράνες a-PRF™ (2). Έτσι απελευθερώνονται οι διάφορουι αυξητικοοί παράγοντες στην περιοχή της ανάπλασης, πολλαπλασιάζοντας με αυτό τον τρόπο την αναγεννητική ικανότητα του οργανισμού.

Ανύψωση Ιγμορείου - Sinus Lift

Εφαρμόζοντας την σύγχρονη μέθοδο a-PRF™ ενισχύουμε τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης, αποκτούμε καλύτερη αγγείωση στην περιοχή της οστικής ανάπλασης (3), και μειώνουμε το ρίσκο επιπλοκών ειδικά σε μια τόσο λεπτεπίλεπτη επέμβαση.

Αυτό έχει μεγάλη σημασία για τον Δρ. Αλέξανδρο Παπασωτηρίου, κατ’ εξοχήν ειδικού στον τομέα των εμφυτευμάτων δοντιών, ο οποίος θεωρεί ότι το a-PRF™ είναι πλέον ένα πολύτιμο βοήθημα σε μια Ανύψωση Ιγμορείου – Sinus Lift , καθώς μας βοηθά να δημιουργήσουμε ακόμα πιο σίγουρες προϋποθέσεις (4) για μια αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών.

Μιχάλης Α.
"Ως πολιτικός μηχανικός γνωρίζω ότι για μία ισχυρή κατασκευή, πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχουμε γερά θεμέλια. Δεν φανταζόμουν ότι το ίδιο θα γινόταν και στο ίδιο μου το στόμα! Νοιώθω απόλυτη σιγουριά..."

Αν έχετε χάσει τα πίσω δόντια στην άνω γνάθο και δεν έχετε αρκετό κόκαλο για μια εμφύτευση, δεν χρειάζεται πια να συμβιβαστείτε με μια οδοντοστοιχία. Αποκτήστε και εσείς χάρη στην ανύψωση ιγμορείου – Sinus Lift και πάλι σταθερά, σίγουρα δόντια.

Η αυτοπεποίθηση της σταθερής φυσικότητας!

Άλλες Υπηρεσίες