Εμφυτεύματα δοντιών - Smile Today

Εμφυτεύματα δοντιών - Smile Today

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μια καταξιωμένη πλέον τεχνική για να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του στόματος όταν χάσουμε τα δόντια μας.
Η μέθοδος  Smile Today® – άμεση φόρτιση – είναι η τελευταία εξέλιξη των οδοντικών εμφυτευμάτων και μας επιτρέπει να  τοποθετήσουμε την ίδια στιγμή με την εμφύτευση, σταθερά και σίγουρα δόντια! Η εκπληκτική αυτή μέθοδος έρχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία μας για άμεσα, εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Mια συμβατική αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, όμως παραμένει μια χρονοβόρα διαδικασία, ώσπου να τοποθετηθούν τα δόντια και να κλείσουν τα κενά. Η μέθοδος SmileToday έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό, προσφέροντάς μας τελείως νέες δυνατότητες.

Εμφυτεύματα Δοντιών – Κλασική θεραπεία

Σε μία κλασσική θεραπεία με εμφυτεύματα δοντιών στην πρώτη φάση γίνεται η τοποθέτηση του εμφυτεύματος, στο σημείο της γνάθου που έχουμε προσδιορίσει.  Όμως τα δόντια δεν μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα.  Θα πρέπει κανείς να περιμένει μερικούς μήνες, ώσπου να τοποθετηθεί η προσθετική αποκατάσταση.

Smile Today

Σε αυτό το διάστημα , περίπου 4 μηνών, ολοκληρώνεται η οστεο-ενσωμάτωση, η ένωση δηλαδή του εμφυτεύματος με το οστό της γνάθου, έτσι ώστε  τα εμφυτεύματα δοντιών  να αποτελέσουν σίγουρα και σταθερά στηρίγματα για την μελλοντική προσθετική αποκατάσταση.

Εμφυτεύματα Δοντιών – Smile Today – Ένα δόντι

Στην τεχνική της άμεσης φόρτισης – Smile Today® μπορούμε αντίθετα στην ίδια συνεδρία, αμέσως αφού έχουμε τοποθετήσει τα οδοντικά εμφυτεύματα, να τοποθετήσουμε και τα σταθερά δόντια!

Smile Today

Ακόμα και όταν λείπει ένα μεμονωμένο δόντι , τόσο στην πλάγια όσο και στην πρόσθια περιοχή, μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε το δόντι που λείπει και να κλείσουμε το κενό.

Εμφυτεύματα Δοντιών – Smile Today – Περισσότερα δόντια

Οι νεότερες, εξελιγμένες τεχνικές και τα σύγχρονα συστήματα εμφύτευσης μας επιτρέπουν να έχουμε καλύτερο έλεγχο όταν τοποθετούμε τα εμφυτεύματα δοντιών.  Μια σημαντική παράμετρος της τεχνικής αυτής είναι η αρχική σταθερότητα που έχουν τα εμφυτεύματα δοντιών όταν τοποθετηθούν στη γνάθο.

Με μια ειδική συσκευή μπορούμε να μετρήσουμε την αρχική σταθερότητα των εμφυτευμάτων. Υπάρχουν μάλιστα και ειδικά συστήματα τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα του οστού, σε περίπτωση που η γνάθος δεν είναι αρκετά σκληρή για να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε τα εμφυτεύματα δοντιών με τις αρχές της άμεσης φόρτισης

Νίκος Κ.
"Ήμουν απελπισμένος… Ούτε να φάω δεν μπορούσα... Χάρη στην άμεση φόρτιση, μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε τελείως η ζωή μου! Νοιώθω σιγουριά και αυτοπεποίθηση, μπορώ και πάλι ξένοιαστα να χαρώ την κάθε στιγμή. Smile Today: όνομα και πράγμα..."

Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να ζείτε με το πρόβλημα. Εμπιστευθείτε τα εμφυτεύματα δοντιών και την πρωτοποριακή μέθοδο Smile Today και απελευθερωθείτε μια για πάντα. Νοιώστε μέσα σ’ ένα πρωινό τη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο χαμόγελό σας!

Μέσα σε λίγες ώρες, ένα παντοτινό χαμόγελο!

Εμφυτεύματα δοντιών και άμεση φόρτιση.

Η μέθοδος Smile Today,  με την άμεση φόρτιση είναι μια πρωτοποριακή τεχνική την οποία οφείλουμε στα σύγχρονα εμφυτεύματα δοντιών και στον εξελιγμένο τρόπο που γίνεται σήμερα μια εμφύτευση.

Smile Today – Ενδείξεις

Η τεχνική SmileToday απευθύνεται ιδιαίτερα σε ανθρώπους, οι οποίοι λόγω των επαγγελματικών, ή κοινωνικών τους υποχρεώσεων δεν τους επιτρέπεται να εμφανίζονται χωρίς δόντια. Η άμεση φόρτιση  μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα μεγάλο φάσμα περιπτώσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εμφυτεύματα δοντιών – Smile Today – Όλα τα δόντια.

Η άμεση φόρτιση – Smile Today® είναι πάνω απ’ όλα το αποτέλεσμα της εξέλιξης στην τεχνολογία που έχουν τα σύγχρονα εμφυτευματα δοντιων και προϋποθέτει τη χρήση εξειδικευμένων εμφυτευμάτων, τα οποία έχουν προηγμένη εμβιο-μηχανική συμπεριφορά και συγκράτηση.

Η άμεση φόρτιση με εμφυτευματα δοντιων – Smile Today® έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, αρκεί να εφαρμοστεί στον κατάλληλο υποψήφιο, όπου θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη μας παράγοντες όπως ο βαθμός απώλεια δοντιων, το σχήμα και μέγεθος της γνάθου, η ποιότητα του οστού, η γενικότερη υγεία κ.λ.π.

Εμφυτεύματα Δοντιών – Smile Today – Συνδυασμένες τεχνικές

Η άμεση φόρτιση με εμφυτεύματα δοντιών – Smile Today προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, όμως δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις. Όταν η απορρόφηση του οστού είναι ιδιαίτερα προχωρημένη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες αναγεννητικές τεχνικές, για να διορθώσουμε τις βλάβες ώστε και να κάνουμε μια εμφύτευση σε δεύτερο χρόνο.

Ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις η τεχνική Smile Today προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, καθώς σε μια ολική αποκατάσταση μπορούμε άμεσα να τοποθετήσουμε δόντια στην πρόσθια περιοχή. Με αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να έχει  άμεσα, σταθερά  δόντια στην αισθητική περιοχή του στόματος, ώσπου να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση των υπόλοιπων εμφυτευμάτων και η τοποθέτηση της αποκατάστασης.

Εμφυτεύματα Δοντιών – Smile Today & a-PRF™

Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της βιο-τεχνολογίας και το σύστημα a-PRF™ βρίσκει εφαρμογή και στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων.
Χάρη στην μέθοδο a-PRF™ μπορούμε να απομονώσουμε διάφορους αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι βρίσκονται στο αίμα, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζουμε την επουλωτική ικανότητα του οργανισμού

Ειδικά σε περιπτώσεις όπου συνδυάζουμε την εξαγωγή κάποιου δοντιού (1,2) με την άμεση αποκατάσταση Smile Tοday, τοποθετούμε τους αναγεννητικούς θρόμβους στην περιοχή της εμφύτευσης (3), οι οποίοι μας βοηθούν να έχουμε ακόμα καλύτερη επούλωση του οργανισμού και ακόμα καλύτερη οστεοενσωμάτωση του εμφυτεύματος(4).

Tα εμφυτεύματα τελευταίας γενιάς και οι σύγχρονες τεχνικές, όπως η μέθοδος Smile Today, πλαισιωμένες από βιοτεχνολογία αιχμής και το a-PRF™ έρχονται να μας προσφέρουν σήμερα ακόμα πιο σίγουρα και αισθητικά αποτελέσματα.

Ελένη
"Για καιρό δεν τολμούσα να δαγκώσω με αυτά τα μπροστινά δόντια. Τελευταία δεν τολμούσα και να μιλήσω. Ως καθηγήτρια δεν μπορούσα να μείνω χωρίς δόντια και το ανέβαλα συνεχώς… Χάρη στην άμεση φόρτιση και τα εμφυτευματα δοντιων απέκτησα αμέσως σταθερά φυσικά δόντια, μπορούσα να μιλώ απολύτως φυσιολογικά, χωρίς να χάσω ούτε ένα μάθημα!"

Η σύγχρονη τεχνολογία της οδοντιατρικής έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, με την επαναστατική τεχνική   Smile Today  και τα εμφυτεύματα δοντιών μπορούμε μέσα σε ένα πρωινό να γυρίσουμε το βιολογικό ρολόι του στόματος πολλά χρόνια πίσω!

Αλλάξτε σε λίγες ώρες το χαμόγελο...
και τη ζωή σας!

Σχετικές υπηρεσίες: