Εμφυτεύματα Δοντιών - Όλα τα Δόντια

Εμφυτεύματα Δοντιών - Όλα τα Δόντια

Όταν χαθούν όλα τα δόντια, στη μια και στις δύο γνάθους, η κλασική λύση θα ήταν μια ολική τεχνητή οδοντοστοιχια (μασέλα).

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μια σύγχρονη, δοκιμασμένη μέθοδος, καθώς με μια εμφύτευση μπορούμε να αποκτήσουμε και πάλι σταθερά δόντια και να απολαύσουμε μια καλή ποιότητα ζωής. Εμπιστευθείτε κι εσείς – όπως χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο – τα εμφυτεύματα για να απολαύσετε μια καλή ποιότητα ζωής!

Ας μην ξεχνάμε ότι τα σύγχρονα οστεο-ενσωματούμενα εμφυτεύματα δοντιών εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά σε ανθρώπους που είχαν χάσει όλα τους τα δόντια και δεν μπορούσαν να ανεχτούν μια οδοντοστοιχία.

Εμφυτεύματα δοντιών ή ολική οδοντοστοιχία;

Μια ολική οδοντοστοιχία είναι μια γρήγορη και απλή μέθοδος για να αποκαταστήσουμε την λειτουργία του στόματος. Μια ολική οδοντοστοιχία ( μασέλα ) δεν είναι ενωμένη σταθερά με τη γνάθο, αλλά “κάθεται” πάνω στα ούλα. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να παρουσιάζει κάποια κινητικότητα, κάθε φορά που κινείται η γλώσσα, τα μάγουλα ή τα χείλη. Όμως πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ομιλία, στη μάσηση ορισμένων τροφών και όχι μόνο…

Αυτή η έλλειψη σιγουριάς στο στόμα έχει ευρύτερες επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση και κοινωνική συμπεριφορά. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι μας εκμυστηρεύονται ότι αποφεύγουν να βρεθούν με τους φίλους τους σε μια ταβέρνα, γιατί νοιώθουν ανασφάλεια να φάνε, να μιλήσουν, να γελάσουν;

Για πολλά χρόνια η τεχνητή οδοντοστοιχία ήταν μονόδρομος, και θα έπρεπε κανείς να συμβιβαστεί με αυτούς τους περιορισμούς. Στην σημερινή εποχή τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς τα εμφυτεύματα δοντιών μας δίνουν τελείως νέες δυνατότητες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Εμφυτεύματα δοντιών – Ενδείξεις και δυνατότητες

Τα εμφυτεύματα δοντιών έχουν φέρει μια πραγματική επανάσταση στην αντιμετώπιση της απώλειας δοντιών. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα:

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να απαλλαγούν μια και καλή από τη μασέλα και την αίσθηση του ξένου σώματος στο στόμα . Σε αυτές τις περιπτώσεις, τοποθετώντας  οδοντικά εμφυτεύματα (στη μια ή και στις δύο γνάθους) μπορείτε να αποκτήσετε σίγουρα, σταθερά δόντια.

Eίναι ουσιαστικά σα να γυρνάμε το χρόνο πίσω, όπου κάποιος με τα δικά του δόντια μπορεί να τρώει και να μιλάει ελεύθερα με αυτοπεποίθηση.

Για όσους πάλι είναι γενικά ικανοποιημένοι με την τεχνητή τους οδοντοστοιχία, αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κινητικότητα, μπορούμε με τα εμφυτεύματα δοντιών να κάνουμε την κινητή οδοντοστοιχία πιο σταθερή.

Για να το πετύχουμε αυτό, αυτό θα πρέπει να τοποθετήσουμε μερικά εμφυτεύματα δοντιών πάνω στα οποία με διάφορους τρόπους μπορούμε να συγκρατήσουμε και να σταθεροποιήσουμε την οδοντοστοιχία.

Μαρία
"Τα τελευταία χρόνια είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα δόντια μου. Συνέχεια ερεθισμοί και αποστήματα, συνέχεια αντιβίωση. Με τα εμφυτεύματα δοντιών ένοιωσα αμέσως τη διαφορά! Το στόμα μου είναι πια απόλυτα υγιές και καθαρό. Ακόμα και οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις βγήκαν καλύτερες! Νοιώθω τόσο ωραία…"

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσετε σταθερά, φυσικά δόντια. Απολαύστε  και πάλι άφοβα όποιο φαγητό επιθυμείτε  και αφήστε τον εαυτό σας και πάλι ελεύθερο να μιλήσει ελεύθερα και να χαμογελάσει όλο σιγουριά και αυτοπεποίθηση!

Χαρείτε και πάλι τις μικρές απολαύσεις της ζωής!

Εμφυτεύματα δοντιών – Ολική αποκατάσταση

Εκτός από τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα δόντια τους και ήδη φορούν μια κινητή οδοντοστοιχία, υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν φορέσει ακόμα μασέλα, όμως τα δόντια τους παρουσιάζουν συνεχώς προβλήματα και φλεγμονές και θα πρέπει αργά ή γρήγορα να εξαχθούν.

Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα εμφυτεύματα δοντιών προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια. Είμαστε πλέον σε θέση ν’ αντικαταστήσουμε τα προβληματικά και εξασθενημένα δόντια με σίγουρα και σταθερά εμφυτεύματα και να αποκαταστήσουμε έτσι την υγεία, λειτουργία και αισθητική του στόματος.

Ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο στόμα, μπορούμε  να κάνουμε μια ολική αποκατάσταση σε μια γνάθο μεμονωμένα, ή ακόμα και σε όλο το στόμα (δηλαδή συγχρόνως στην  άνω και στη κάτω γνάθο)  Άλλες φορές πάλι κάνουμε μια ολική αποκατάσταση σταδιακά: ξεκινούμε με τη γνάθο που έχει τα περισσότερα προβλήματα (π.χ. στην άνω γνάθο) και μετά από μερικά χρόνια συνεχίζουμε και στην κάτω.

Εμφυτεύματα δοντιών - Όλα τα δόντιαmfyteymata-dontion-ola-ta-dontia-4

Πολύτιμη βοήθεια σε μια ολική αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών είναι οι σύγχρονες τεχνικές οστικής ανάπλασης (ανύψωση ιγμορείου Sinus Lift , οστική αναγέννηση κ.λ.π.), ενώ  με την επαναστατική μέθοδο της άμεσης φόρτισης –Smile Today – μπορούμε την ίδια μέρα να τοποθετήσουμε τα εμφυτεύματα δοντιών και κατευθείαν σταθερά δόντια!

Εμφυτεύματα δοντιών - Όλα τα δόντιαmfyteymata-dontion-ola-ta-dontia-4

Αντώνης
"Όλα αυτά τα χρόνια ένοιωθα σαν ανάπηρος. Δεν μπορούσα να μασήσω και να ευχαριστηθώ το φαγητό μου, και είχα την αίσθηση ότι οι άλλοι ήξεραν ότι φορώ τεχνητή οδοντοστοιχία. Χάρη στα εμφυτεύματα δοντιών νοιώθω απόλυτη σιγουριά. Όλοι μου λένε ότι φαίνομαι πολύ νεώτερος…"

Αποκτήστε κι εσείς με τα εμφυτεύματα δοντιών σίγουρα, σταθερά δόντια, που θα τα νοιώθετε σαν δικά σας και ένα φυσικό χαμόγελο που ακτινοβολεί νεανικότητα και αυτοπεποίθηση!

Εμφυτεύματα δοντιών,
γιατί τα νιάτα δεν έχουν ηλικία!

Σχετικές υπηρεσίες: