Εμφυτεύματα Δοντιών

Εμφυτεύματα Δοντιών

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι ο πιο σύγχρονος και βιολογικός τρόπος που έχουμε σήμερα στην διάθεσή μας για να αναπληρώσουμε τα δόντια που έχουν χαθεί.

Tα εμφυτεύματα δοντιών είναι ένας τομέας που έχει  παρουσιάσει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και η  προσθετική αποκατάσταση δεν θα μπορούσε να  αποτελεί εξαίρεση. Είμαστε πλέον σε θέση να κατασκευάσουμε μια προσθετική αποκατάσταση  με εμφυτεύματα δοντιών με απόλυτα  φυσικό και αισθητικό τρόπο.

Εκτός από τα σύγχρονα μεταλλικά και κεραμικά βιο-υλικά, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με την ψηφιακή τεχνολογία CAD / CAM.

Από τι αποτελείται μια αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κατασκευάσουμε μια σταθερή αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών. Μια επι-εμφυτεύματική αποκατάσταση αποτελείται κατά κανόνα από τα ακόλουθα τμήματα:

  1. Το Εμφύτευμα – το τμήμα που τοποθετείται κάτω από τα ούλα στην γνάθο και διασφαλίζει την σταθερή συγκράτηση της αποκατάστασης στο στόμα.
  2. Το Κολόβωμα – το προσθετικό τμήμα οποίο συνδέει το εμφύτευμα με την προσθετική αποκατάσταση και προεξέχει πάνω από τα ούλα.
  3. Η Προσθετική αποκατάσταση (στεφάνη ή γέφυρα), η οποία είναι το ορατό μέρος της αποκατάστασης και διασφαλίζει την αρμονική λειτουργία και αισθητική του στόματος

Εμφυτεύματα δοντιών και προσθετική

Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας πολλά και διαφορετικά προσθετικά κολοβώματα, σε ανατομικά σχήματα  και μεγέθη, τα οποία συνδέονται με τα οδοντικά εμφυτεύματα και αποτελούν τη βάση για τα νέα,  σταθερά δόντια.

Προσθετική - Εμφυτεύματα δοντιών

Η  εξέλιξη της τεχνολογίας και οι σύγχρονες τεχνικές επεξεργασίας του τιτανίου,μας δίνουν τη δυνατότητα  να κατασκευάσουμε προσθετικά κολοβώματα με πολύ υψηλό βαθμό ακρίβειας, όπως απαιτεί άλλωστε η σύγχρονη οδοντιατρική.

Σήμερα είμαστε σε θέση αποκαταστήσουμε  με τα εμφυτεύματα δοντιών την έλλειψη ενός μεμονωμένου…

 

ή περισσότερων δοντιών με απόλυτα φυσικό τρόπο, έτσι ώστε να μην διαφέρουν από τα υπόλοιπα δόντια.

 

 

Εμφυτεύματα δοντιών & Αισθητικές αποκαταστάσεις

Η τελευταία λέξη στον τομέα της προσθετικής των εμφυτευμάτων είναι τα κολοβώματα από τα νέα κεραμικά υλικά, τα οποία έχουν σκληρότητα που πλησιάζει αυτή του μετάλλου! Έχουν το πλεονέκτημα ότι έχουν την υφή και το χρώμα του φυσικού δοντιού, δίνοντας μια ιδιαίτερη φωτεινότητα τόσο στην προσθετική αποκατάσταση, όσο και στους περι-εμφυτευματικούς ιστούς.

 

Μπορεί η χρήση τους να μην ενδείκνυται ακόμα για εκτεταμένες αποκαταστάσεις στην οπίσθια περιοχή του στόματος, όμως αποτελούν πολύτιμη βοήθεια  στην πρόσθια περιοχή και σε περιπτώσεις με ιδιαίτερα  υψηλές αισθητικές απαιτήσεις!

Δήμητρα
"Έφτασα σε ένα σημείο στην καριέρα μου ως ηθοποιός, που το χαμόγελό μου με κρατούσε πίσω. Το εμφύτευμά μου είναι τόσο φυσικό. Κανένας δεν το κατάλαβε Με το νέο μου χαμόγελο ανεβαίνω στην σκηνή όλο αυτοπεποίθηση..."

Η σύγχρονη οδοντιατρική είναι πλέον ένας συνδυασμός από  επιστήμη, καλλιτεχνία και τεχνολογία τελευταίας γενιάς. και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μπορείτε ν’ αποκτήσετε και πάλι ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο

Η φυσική σιγουριά στο χαμόγελό σας!

Προσθετική αποκατάσταση & εμφυτεύματα δοντιών.

Σε μια αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών, η κάθε περίπτωση παρουσιάζει τις δικές της  ιδιαιτερότητες και δυσκολίες.

Η οδοντιατρική τεχνολογία και οι νέες δυνατότητες που μας δίνουν οι σύγχρονοι ηλεκτρικοί υπολογιστές μας βοηθούν να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία και αισθητική του χαμόγελου, ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Έχουμε επινοήσει διάφορους τύπους κολοβωμάτων και μια σειρά από εξειδικευμένες τεχνικές, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε μια σίγουρη και αισθητική αποκατάσταση.

Εμφυτεύματα Δοντιών και περίπλοκες αποκαταστάσεις.

Σε περιπτώσεις έντονης απορρόφησης της γνάθου, η όταν υπάρχουν ανατομικές ιδιαιτερότητες, δεν είναι  πάντα δυνατόν  να τοποθετήσουμε τα εμφυτεύματα απολύτως παράλληλα μεταξύ τους. Σε τέτοιες περίπλοκες περιπτώσεις, ακόμα και με τα κολοβώματα τελευταίου τύπου δεν είναι δυνατόν να  κατασκευάσουμε μια αποκατάσταση με λειτουργικό και αισθητικό τρόπο.

Μια πραγματική επανάσταση έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια τα εξατομικευμένα  κολοβώματα, τα οποία  μας δίνουν τη δυνατότητα  να τοποθετήσουμε μια προσθετική αποκατάσταση πάνω σε εμφυτεύματα  δοντιών ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Με τα εξατομικευμένα κολοβώματα εξασφαλίζουμε την μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση της προσθετικής αποκατάστασης και προσφέρουμε στο χαμόγελο φυσικότητα και αρμονία.

Προσθετική με εμφυτεύματα δοντιών και ψηφιακή τεχνολογία

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην προσθετική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων είναι η χρήση  των ηλεκτρονικών υπολογιστών και η τεχνολογία CAD-CAM. Με ένα ειδικό σύστημα γίνεται η ψηφιακή καταγραφή των συνθηκών που επικρατούν στο στόμα ( θέση εμφυτεύματος, θέση ούλων, διπλανά δόντια κ.λ.π.) Τα στοιχεία εισάγονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, όπου με την βοήθεια ειδικού προγράμματος γίνεται  η μελέτη και σχεδιασμός του κολοβώματος.  Η πληροφορία στέλνεται στη συνέχεια σε κοπτικά μηχανήματα ακριβείας τα οποία κατασκευάζουν το  κολόβωμα από κύβους κεραμικού, τιτανίου ή άλλων υλικών.

 

Η ίδια τεχνολογία μπορεί  να χρησιμοποιηθεί και για την ψηφιακή CAD-CAM κατασκευή της τελικήςπροσθετικής αποκατάστασης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή και συγκράτηση της προσθετικής αποκατάστασης και προσφέρουμε συγχρόνως αρμονία και αρμονία.

Αλέξανδρος
"Η σύγχρονη επιστήμη έχει κάνει απίστευτα άλματα προόδου! Τόση ακρίβεια στην επεξεργασία του τιτανίου, απόλυτη εφαρμογή και τόση ανθεκτικότητα... Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την υψηλή τεχνολογία που υπάρχει στα εμφυτεύματα!…"

Η οδοντιατρική επιστήμη και σύγχρονη τεχνολογία είναι  δίπλα σας και έρχονται να μετατρέψουν το όνειρο σε  πραγματικότητα.  Εμπιστευθείτε κι εσείς, όπως τόσοι άλλοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, τα εμφυτεύματα δοντιών για ένα όμορφο  χαμόγελο και μια ξένοιαστη ζωή!

Εμφυτεύματα δοντιών, χαμογελάστε και πάλι με αυτοπεποίθηση!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας