Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

H αισθητική ορθοδοντική ενηλίκων είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος, και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χάρη στην αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων   μπορούμε  σε σύντομο χρονικό διάστημα να διορθώσουμε την διάταξη των δοντιών με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις  και να αποκαταστήσουμε την αισθητική και την αρμονία  στο χαμόγελο.

Η Αισθητική ορθοδοντική ενηλίκων είναι ιδανική μέθοδος για περιπτώσεις όπου τα πρόσθια δόντια δεν είναι ίσια, και δεν υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα στην μάσηση και στην λειτουργία της άρθρωσης.

Αισθητική Ορθοδοντική  Ενηλίκων – Ενδείξεις

Στη σημερινή εποχή λίγοι είναι οι τυχεροί που γεννιούνται με απόλυτα αρμονικά και ίσια δόντια.  Ο κλασικός, πλέον  τρόπος για να επαναφέρουμε τα δόντια σε μια αρμονική θέση είναι τα σιδεράκια.  Όμως η απόφαση για να βάλει κάποιος σιδεράκια δεν είναι ποτέ εύκολη. Πολλά από εκείνα τα παιδιά,  που τότε δίστασαν να κάνουν την Αισθητική Ορθοδοντική  θεραπεία – σήμερα  ενήλικες πλέον –  το έχουν μετανιώσει…

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Χάρη στην Αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων   ένα όμορφο χαμόγελο δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο, αλλά μια απτή  πραγματικότητα! Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής είναι ο πολύ σύντομος χρόνος θεραπείας  ( συνήθως 3-4 μήνες ), γεγονός που κάνει την απόφαση για έναν ενήλικα πολύ πιο εύκολη.

Αισθητική Ορθοδοντική  Ενηλίκων και συνωστισμός στα πάνω δόντια

Η Αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων  μπορεί να εφαρμοστεί όταν υπάρχει έλλειψη χώρου και συνωστισμός των δοντιών –  αυτό που αποκαλούμε στραβά δόντια – και μπορεί από μόνη της να μας προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούμε μετά την Αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων  να αποδώσουμε στα δόντια το ιδανικό σχήμα και χρώμα χάρη στην αισθητική οδοντιατρική και την τεχνική της λεύκανσης δοντιών και τις  αισθητικές όψεις.

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Αισθητική Ορθοδοντική  Ενηλίκων και Διαστήματα

Η αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων  μας βοηθά να διαχειριστούμε και το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα: τα κενά και τα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια – αυτό που αποκαλούμε αραιά δόντια.

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Μια από τις επιπτώσεις της περιοδοντικής νόσου είναι η μετανάστευση των δοντιών και η δημιουργία κενών.  Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις  χάρη στην αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων   μπορούμε να κλείσουμε τα κενά, να  επαναφέρουμε τα δόντια στην αρχική τους θέση και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, αρμονικό χαμόγελο.

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Σε αυτές τις περιπτώσεις πολύτιμο συμπλήρωμα είναι οι τεχνικές της αισθητιής οδοντιατρικής, καθώς μετην λεύκανση δοντιών και μεθόδους όπως οι αισθητικές όψεις μπορούμε να προσφέρουμε ένα πραγματικάεντυπωσιακό αποτέλεσμα

Κωνσταντίνα
"Όταν άκουσα ότι έπρεπε να κάνουμε εξαγωγές και να φορέσω σιδεράκια για δύο χρόνια, απελπίστηκα. Δεν ήθελα να μπω σε τέτοια διαδικασία. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ισιώσουμε τα μπροστινά δόντια και να βελτιώσουμε το χαμόγελο. Χάρη στην αισθητική ορθοδοντική ενηλίκων το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και τόσο γρήγορα!"

Η αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων   είναι η ιδανική μέθοδος  για όσους δεν θέλουν πια να έχουν στραβά δόντια. Αποκτήστε κι εσείς χάρη στην αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων   σε σύντομο χρονικό διάστημα ίσια δόντια και ένα όμορφο,  αρμονικό χαμόγελο!

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων… ποτέ δεν είναι αργά!

Αισθητική Ορθοδοντική  Ενηλίκων στα κάτω δόντια

Η αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων  μπορεί να δώσει λύσεις και στην κάτω γνάθο, όπου πολύ συχνά παρατηρείται συνωστισμός, δηλαδή έχουμε στραβά δόντια.

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Σε ιδιαίτερα προχωρημένες περιπτώσεις μπορούμε να συνδυάσουμε την αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων με μια  αισθητική εξαγωγή. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε επαρκή χώρο ώστε να αποδώσουμε μια αρμονική εικόνα.

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Για την αισθητική του χαμόγελου είναι τελικά πιο σημαντικό να έχουμε μια αρμονική και ομαλή ροή στα σχήματακαι μεγέθη των δοντιών, παρά την παρουσία όλων των δοντιών, που ασφυκτιούν λόγω της έλλειψης χώρου.

Αισθητική Ορθοδοντική  Ενηλίκων και ιδανικό χαμόγελο

Σε ιδιαίτερα απαιτητικές περιπτώσεις, όπου παράλληλα με την σημαντική απόκλιση από την αρχική  θέση  των δοντιών έχουμε και έντονες αλλοιώσεις στο σχήμα και χρώμα των δοντιών, τότε θα πρέπει να  συνδυάσουμε περισσότερες αισθητικές τεχνικές.

Αισθητική Ορθοδοντική Ενηλίκων

Με την αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων  και κάποια στρατηγική εξαγωγή δοντιού επαναφέρουμε την αρμονική διάταξη  των δοντιών, ενώ με τις αισθητικές όψεις μπορούμε να σβήσουμε τα σημάδια του χρόνου  και να χαρίσουμε  στο χαμόγελο φωτεινότητα και νεανική ακτινοβολία.

Δημήτρης Κ.
"Όταν πήγαινα σχολείο, ούτε να ακούσω για σιδεράκια... Μόνο αργότερα κατάλαβα τη σημασία του όμορφου χαμόγελου. Τώρα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν ήθελα να βάλω σιδεράκια για δύο χρόνια... Ευτυχώς που υπάρχει και η γρήγορη μέθοδος: η Αισθητική Ορθοδοντική
Ενηλίκων! Μέσα σε λίγες εβδομάδες απέκτησα το χαμόγελο που πάντα ονειρευόμουν!"

Με την αισθητική ορθοδοντική  ενηλίκων  μπορούμε να επικεντρωθούμε στις περιοχές που έχουν το αισθητικό πρόβλημα χωρίς να  αλλάξουμε τη ισορροπία στα πίσω δόντια.  Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που μπορούμε να  ολοκληρώσουμε την θεραπεία σε τόσο  σύντομο χρονικό διάστημα!

Ένα αρμονικό χαμόγελο… ... σε κάθε ηλικία!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας