Γέφυρα Δοντιών

Γέφυρα Δοντιών

Η γέφυρα δοντιών είναι μια δοκιμασμένη και πολύ διαδεδομένη μέθοδος, που μας επιτρέπει να αποκαταστήσουμε κάποια κατεστραμμένα δόντια ή να αντικαταστήσουμε ένα ή περισσότερα δόντια που έχουν χαθεί.

Αν σας λείπουν ήδη ορισμένα δόντια, ή αν παρ’ όλες  τις προσπάθειες κάποιο ή κάποια δόντια θα πρέπει να  εξαχθούν , δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να  ζήσετε με κενά στο στόμα σας.  Υπάρχει πάντα η λύση με μια σταθερή γέφυρα δοντιών!

Με αυτό τον τρόπο είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του στόματος και να διατηρήσουμε την αισθητική του χαμόγελου και του προσώπου αναλλοίωτη!

Γιατί είναι σημαντικό να αναπληρώσουμε έστω κι ένα δόντι που λείπει;

Πως γίνεται μια γέφυρα δοντιών;

Μια γέφυρα δοντιών στηρίζεται στα διπλανά δόντια ενώ το κενό καλύπτεται με ένα πρόσθετο, τεχνητό δόντι.  Για να κατασκευάσουμε μια γέφυρα δοντιών, θα πρέπει πρώτα να τροχίσουμε τα διπλανά δόντια και να  πάρουμε ένα αποτύπωμα ακριβείας. Με αυτό το αποτύπωμα μπορεί πλέον το οδοντοτεχνικό εργαστήριο να κατασκευάσει την σταθερή γέφυρα και να καλύψει τα κενά από τα δόντια που λείπουν.

Προσθετική Δοντιών - Γέφυρα Δοντιών

Oι οδοντιατρικές πορσελάνες νέας γενιάς έχουν μηχανικές και οπτικές ιδιότητες ίδιες με αυτές των φυσικών δοντιών και μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε μια γέφυρα δοντιών η οποία να μην ξεχωρίζει  από τα υπόλοιπα δόντια!

Γέφυρα δοντιών  –  Ενδείξεις

Μια σταθερή γέφυρα δοντιών μπορεί με απόλυτη φυσικότητα να καλύψει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις απώλειας δοντιών: από ένα μεμονωμένο δόντι

Προσθετική Δοντιών - Γέφυρα Δοντιών

μέχρι και να αποκαταστήσει ακόμα και ολόκληρη τη γνάθο, όπως αυτό είναι απαραίτητο σε προχωρημένες περιπτώσεις.

Προσθετική Δοντιών - Γέφυρα Δοντιών

Περικλής
"Από μικρός θυμάμαι να είμαι συνεχώς στον οδοντίατρο. Κάθε λίγο και λιγάκι και από ένα σφράγισμα. Ήρθε όμως κάποια στιγμή που δεν πήγαινε άλλο… Με τη γέφυρα δοντιών δεν κλείσαμε μόνο τα κενά, αλλά προστατεύσαμε και τα υπόλοιπα δόντια. Επιτέλους μασώ άνετα και χαμογελώ και πάλι άφοβα..."

Η γέφυρα δοντιών είναι ένας συντηρητικός και δοκιμασμένος  τρόπος για να καλύψουμε τα κενά στο στόμα όταν λείπουν ένα ή  περισσότερα δόντια. Για όποιον δεν επιθυμεί μια θεραπεία με εμφυτεύματα δοντιών, η σταθερή γέφυρα είναι ο ιδανικός τόπος για να  αποκαταστήσουμε την αρμονική λειτουργία και αισθητική του στόματος!

Η λάμψη της φυσικότητας στο χαμόγελό σας!

Γέφυρα Δοντιών και Σύγχρονα υλικά.

Η πρόοδος στον τομέα των βιο-υλικών μας δίνει όλο και περισσότερες δυνατότητες. Είμαστε πλέον σε θέση να κατασκευάσουμε μια γέφυρα δοντιών στην αισθητική περιοχή του στόματος, η οποία δεν έχει μεταλλικό πυρήνα, αλλά αποτελείται αποκλειστικά από κεραμικά υλικά.

Μια ολοκεραμική γέφυρα δοντιών  είναι ο ιδανικός  τρόπος  αποκατάστασης, όταν λείπει ένα ή  περισσότερα δόντια και τα υπόλοιπα φυσικά δόντια είναι ιδιαίτερα φωτεινά ή όταν συνδυάζεται με τις σύγχρονες μεθόδους λεύκανσης και τις αισθητικές επικαλύψεις.

Μια ολοκεραμική γέφυρα δοντιών έχει  το μεγάλο πλεονέκτημα ότι επιτρέπει στο φώς να περνά ελεύθερα  μέσα από το κεραμικό υλικό, χωρίς τη σκιά του μεταλλικού πυρήνα, προσφέροντας έτσι μια φυσική  φωτεινότητα.

Γέφυρα Δοντιών

 

Μια ολοκεραμική γέφυρα δοντιών έχει ανθεκτικότητα εφάμιλλη με αυτή των μεταλλικών οδοντιατρικών κραμάτων,  προσφέροντάς παράλληλα σταθερότητα και εξαιρετικές οπτικές ιδιότητες

Ολοκεραμικές γέφυρες δοντιών και ψηφιακή τεχνολογία

Σε ιδιαίτερα απαιτητικές περιπτώσεις μπορούμε να επωφεληθούμε από τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας και των νέων βιο-υλικών. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε εξ’ ολοκλήρου μια ολοκεραμική  γέφυρα δοντιών  στην ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αρχικά γίνεται οπτική σάρωση τόσο των δοντιών που θα  αποκαταστήσουμε όσο και των υπόλοιπων δοντιών  και στις δύο γνάθους. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε στον  ηλεκτρονικό υπολογιστή το ακριβές σχήμα και μέγεθος της γέφυρας, το οποίο κατασκευάζεται από κοπτική  συσκευή  ακριβείας.  Για ένα ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα επενδύουμε τη  γέφυρα με οδοντιατρική πορσελάνη νέας γενιάς,  αποδίδοντας έτσι το σωστό σχήμα και χρώμα.

Στα πλαίσια μιας αισθητικής βελτίωσης του χαμόγελου, όπως στο Lifting Δοντιών, μια σύγχρονη ολοκεραμική γέφυρα δοντιών είναι αναντικατάστατη. Μας δίνει τελείως νέες οπτικές και αισθητικές δυνατότητες, ενώ ταιριάζει εξαιρετικά και με άλλα οδοντιατρικά υλικά της αισθητικής οδοντιατρικής όπως σύνθετες ρητίνες όψεις πορσελάνης κλπ.

Στα πλαίσια μιας αισθητικής βελτίωσης του χαμόγελου, όπως στο Lifting Δοντιών, μια σύγχρονη ολοκεραμική  γέφυρα δοντιών είναι αναντικατάστατη. Μας δίνει τελείως νέες οπτικές και αισθητικές δυνατότητες, ενώ  ταιριάζει εξαιρετικά και με άλλα οδοντιατρικά υλικά της αισθητικής οδοντιατρικής όπως σύνθετες ρητίνες όψεις  πορσελάνης κλπ.

Μια ολοκεραμική γέφυρα δοντιών έχει εφαρμογή ακόμα και σε νεαρά άτομα, που τους λείπει κάποιο δόντι. Ειδικά στην περίπτωση όπου μια εμφύτευση δεν είναι δυνατή, μια ολοκεραμική γέφυρα δοντιών είναι η ιδανική  λύση, καθώς αυτή η τεχνική μας δίνει τη δυνατότητα να αποδώσουμε τη φωτεινότητα και φυσικότητα ενός  νεανικού χαμόγελου

Γέφυρα Δοντιών

Χάρη στην πρόοδο της σύγχρονης οδοντιατρικής, μπορούμε να συνδυάζουμε πολλές διαφορετικές τεχνικές  και υλικά πετυχαίνοντας ένα αρμονικό, ιδανικό χαμόγελο.

Γέφυρα Δοντιών

Μαρία Κ.
"Είχα φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Δεν χαμογελούσα πια., Έκρυβα το στόμα με το χέρι μου... Με τα καινούρια μου δόντια νοιώθω τελείως ανανεωμένη. Έχω κέφι να γελάσω, να βγω έξω με φίλους, να χαρώ τη ζωή! Όλοι μου οι φίλοι λένε πως τον τελευταίο καιρό λάμπω..."

Αναπληρώστε κι εσείς τα δόντια που λείπουν  χάρη στις δυνατότητες που μας προσφέρει η  σύγχρονη προσθετική δοντιών! Απολαύστε και πάλι τη λάμψη και φυσικότητα στο χαμόγελό σας!

Με ένα όμορφο χαμόγελο η ζωή είναι πιο ωραία!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας