Θήκες Πορσελάνης

Θήκες Πορσελάνης

Οι θήκες πορσελάνης είναι μια δοκιμασμένη τεχνική που μας προσφέρει η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική για την αποκατάσταση ενός δοντιού.

Οι θήκες πορσελάνης είναι η ιδανική μέθοδος για  να αποκτήσουμε και πάλι ένα όμορφο και φυσικό χαμόγελο, όταν ένα ή περισσότερα δόντια έχουν  υποστεί εκτεταμένες βλάβες, σε βαθμό που δεν μπορούμε να το αποκαταστήσουμε με σύνθετη ρητίνη.

Οι θήκες πορσελάνης έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι ιδιαίτερα βιο-συμβατές και άριστα ανεκτές από τα ούλα και τους ιστούς του στόματος, προσφέροντας συγχρόνως απαράμιλλη αισθητική.

Ποιά προβλήματα παρουσιάζουν οι παλιές θήκες;

Μια κλασική μεταλλο-κεραμική θήκη δοντιού αποτελείται από ένα πυρήνα από ευγενές μέταλλο και ένα περίβλημα από πορσελάνη, το οποίο αποδίδει το σχήμα και το χρώμα του δοντιού.

Ποιά προβλήματα παρουσιάζουν οι παλιές θήκες;

Με τα χρόνια παρατηρήσαμε πως το μέταλλο άρχιζε να αποκαλύπτεται και μια εμφανιζόταν στο όριο με τα ούλα μια μαύρη, αντιαισθητική γραμμή.

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις όπου τα φυσικά δόντια είναι ιδιαίτερα φωτεινά και λευκά, το μέταλλο της θήκης  δημιουργούσε μια σκιά, κάνοντας το δόντι να φαίνεται αφύσικα σκούρο

Με τις θήκες πορσελάνης και τα σύγχρονα κεραμικά υλικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα και να πετύχουμε εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα.

Θήκες Πορσελάνης – Πλεονεκτήματα

Η πρόοδος στον τομέα των βιο-υλικών μας δίνει τελείως νέες δυνατότητες, καθώς τα νέα κεραμικά υλικά έχουν αντοχή παρόμοια με αυτή των μετάλλων. Είμαστε πλέον σε θέση να κατασκευάσουμε μια θήκη δοντιού αποκλειστικά από πορσελάνη (θήκες πορσελάνης), χωρίς καθόλου μεταλλικό πυρήνα, οι οποίες έχουν ανώτερες οπτικές ιδιότητες

και αποδίδουν με ακόμα μεγαλύτερη φυσικότητα τη φωτεινότητα ειδικά των προσθίων δοντιών.

Οι θήκες πορσελάνης είναι ο ιδανικός τρόπος όχι μόνο για να αποκαταστήσουμε για πρώτη φορά ένα εξασθενημένο δόντι, αλλά και στα πλαίσια μιας αισθητικής βελτίωσης. Όταν αποφασίσουμε να αντικαταστήσουμε τις παλιές στεφάνες με θήκες πορσελάνης και να εξαλείψουμε την αντιαισθητική μαύρη γραμμή με όμορφα, φυσικά, λευκά δόντια.

Στα πλαίσια ενός  lifting δοντιων ή ενός Hollywood smile μπορούμε να συνδυάσουμε πολλές διαφορετικές τεχνικές πετυχαίνοντας χρωματική ομοιομορφία, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Τα ολοκεραμικά συστήματα και οι θήκες πορσελάνης έχουν εξελιχθεί σε σημείο που να είναι απόλυτα συμβατά με  την λεύκανση δοντιών, τις όψεις πορσελάνης ή τις όψεις ρητίνης και γενικότερα με όλο το φάσμα αποκαταστάσεων που μας προσφέρει η αισθητική.

Βίκη Κ.
"Αυτή η άσχημη θήκη που είχα στο μπροστινό μου δόντι φαινόταν πολύ. Μου έγινε συνήθεια να κρύβω το στόμα με το χέρι μου από ντροπή. Με τις θήκες πορσελάνης απέκτησα ένα όμορφο χαμόγελο και πάνω απ’ όλα μια φυσιολογική ζωή..."

Με τα ολοκεραμικά συστήματα και τις σύγχρονες  θήκες πορσελάνης μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ατέλειες στο χαμόγελό σας με βιολογικό και αισθητικό τρόπο.
Απολαύστε και πάλι την λάμψη και φυσικότητα στο χαμόγελό σας!

H αρμονική λάμψη στο χαμόγελό σας!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας