Αισθητική οδοντιατρική – Σύγχρονες Τεχνικές

Η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε  λαμπερά χαμόγελα με ίσια, λευκά δόντια σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Computer imaging – ψηφιακή αισθητική οδοντιατρική μελέτη

“Όλα αρχίζουν με τον σχεδιασμό του χαμόγελου στον υπολογιστή”

Ήδη από το πρώτο ραντεβού γνωριμίας μελετούμε με κάθε λεπτομέρεια το χαμόγελο των ασθενών μας, παίρνοντας ειδικές φωτογραφίες και βίντεο από τα δόντια, το πρόσωπο και το χαμόγελο. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε ψηφιακά το νέο χαμόγελο, όπως αυτό θα φαίνεται περίπου μετά το πέρας της αισθητική οδοντιατρικής θεραπείας και το παρουσιάζουμε στους ασθενείς μας. Με τον τρόπο αυτό μπορούν οι ασθενείς μας κατανοούν καλύτερα το κάθε βήμα της περραπείας και αποδέχονται με μεγαλύτερη ικανοποίηση το τελικό αποτέλεσμα της αισθητικής θεαπείας.

 

computer imaging

 

Για να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο, δεν αρκεί να έχετε μόνο λευκά δόντια. Τα δόντια θα πρέπει να έχουν το σωστό σχήμα, να είναι υγιή και σε αρμονική αναλογία με τα ούλα που τα περιβάλλουν. Στο ιατρείο μας παρέχουμε τη μοναδική υπηρεσία να σχεδιάζουμε για σας την οδοντιατρική θεραπεία  που θα ακολουθήσετε ακριβώς “στα μέτρα σας” .

Με την τεχνολογία computer imaging σας παρουσιάζουμε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή την οδοντιατρική θεραπεία που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας και εκπληρώνει τις προσωπικές σας προσδοκίες.

Οδοντιατρική θεραπεία στα μέτρα σας!
Οδοντιατρική θεραπεία στα μέτρα σας!

Στο ιατρείο μας σας παρέχουμε το μοναδικό προνόμιο να δείτε σε μια ψηφιακή εικόνα το χαμόγελό σας, όπως αυτό θα είναι μετά την οδοντιατρική θεραπεία που σας προτείνουμε.

 

ψηφιακή αισθητική μελέτη

Με την επαναστατική αυτή τεχνολογία μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα όλα τα βήματα της θεραπείας και τη διάρκειά της. Την υπηρεσία αυτή την προσφέρουμε στο ιατρείο μας δωρεάν. Επίσης σας δίνουμε τις ψηφιακές εικόνες ‘πριν και μετά” για να τις μελετήσετε με την ησυχία σας, να τις δείξετε σε φίλους και συγγενείς και να ζητήσετε τη γνώμη τους.

 

Αν θέλετε να σας συμβουλεύσουμε δωρεάν για την αισθητική οδοντιατρική θεραπεία που καλύπτει απόλυτα τις προσωπικές σας ανάγκες,  καλέστε μας στο ιατρείο για να μιλήσετε με έναν από τους  ιατρούς της ομάδας μας!

Στο οδοντιατρείο Παπασωτηρίου διατηρούμε,  βελτιώνουμε και να αναδεικνύουμε τα δόντια σας. Επειδή κάθε άνθρωπος, είναι μοναδικός,  αφοσιωνώμαστε σε κάθε ασθενή μας με πάθος και επιμονή και εφαρμόζουμε την τελευταία τεχνολογία στην επιστήμη και την τέχνη της αισθητικής οδοντιατρικής.

 

Λατρεύουμε να βλέπουμε τους ασθενείς μας να χαμογελούν!

Συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρική, όπως είναι η λεύκανση δοντιών, οι αισθητικές όψεις, οι θήκες πορσελάνης και η αισθητική ορθοδοντική θεραπεία.

 όψεις ρητίνης

όψεις ρητίνης

 

Σήμερα διαθέτουμε νέες τεχνικές στην αισθητική οδοντιατρική, όπως είναι η ουλογλυπτική, η αισθητική εμφυτευμστολογια και οι αισθητικές εξαγωγές, οι οποίες φέρνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

λευκα δοντια όψεις ρητίνης

 

Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι δεν αρκούμαστε πια μόνο σε μια τεχνική, δηλαδή να κάνουμε μόνο λεύκανση για να φωτίσουμε το χρώμα των δοντιών ή μόνο αισθητικές όψεις για να καλύψουμε ελάττωματα  στην εμφάνισή τους.

Συνδυάζουμε εξελιγμένες τεχνικές της αισθητικής ορθοδοντικής, της επανορθωτικής οδοντιατρικής και της περιοδοντολογίας με τα νέα οδοντιατρικά βιοϋλικά.

Κάθε ένα αισθητικό περιστατικό είναι για εμάς μοναδικό. Για το λόγο αυτό το μελετάμε με προσοχή και λεπτομέρεια με το computer imaging. Στον σχεδιασμό της θεραπείας συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής για να πετύχουμε εξαιρετικά αποτέλεσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

αισθητική ορθοδοντική, λεύκανση δοντιών, ουλογλυπτική, αισθητικές όψεις

αισθητική ορθοδοντική, λεύκανση δοντιών, ουλογλυπτική, αισθητικές όψεις