Λευκά Σφραγίσματα – Bonding Δοντιών

Λευκά Σφραγίσματα – Bonding Δοντιών

Μέχρι πριν μερικά χρόνια τα χρυσά ή τα μαύρα σφραγίσματα ήταν η μόνη μέθοδος για την αποκατάσταση των τερηδονισμένων δοντιών.

Η αισθητική οδοντιατρική έχει φέρει τα τελευταία χρόνια μια πραγματική επανάσταση στην αποκατάσταση των οπισθίων δοντιών. Το  bonding δοντιων – λευκά σφραγίσματα – είναι μια σύγχρονη μέθοδος, που υπόσχεται φυσικά, αισθητικά αποτελέσματα.

Mε την τεχνική bonding δοντιων  μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε λευκά δόντια, ακόμα και όταν θα πρέπει να κάνουμε κάποια σφραγίσματα.

Λευκά Σφραγίσματα – Ενδείξεις και εφαρμογές

Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους μικρο-συγκόλλησης ( bonding δοντιων) και τα νέα, εξειδικευμένα υλικά (με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στις υψηλές μασητικές πιέσεις) είμαστε πλέον σε θέση να τοποθετούμε λευκα σφραγισματα ακόμα και στα οπίσθια δόντια.

Καθώς τα υλικά τελευταίας γενιάς είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα, μπορούμε με ελάχιστο τρόχισμα του δοντιού και σε μία μόνο επίσκεψη, να αποκαταστήσουμε τα τερηδονισμένα δόντια με απόλυτα φυσικό τρόπο και να αποκτήσουμε και πάλι όμορφα, λευκά δόντια.

Ένθετα από πορσελάνη – Inlays

Μπορεί τα λευκά σφραγίσματα με σύνθετες ρητίνες μέσα σε λίγη ώρα να φέρνουν θεαματικά αποτελέσματα, δεν μπορούν να όμως να εφαρμοστούν σε όλες τις περιπτώσεις. Όμως ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις η αισθητική οδοντιατρική μπορεί να δώσεις λύσεις.

Όταν ένα δόντι έχει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο χάλασμα, είναι προτιμότερο να το αποκαταστήσουμε με ένθετα από πορσελάνη (Inlays). Είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο κεραμικό και εφαρμόζουν στο δόντι όπως ένα κλειδί στη κλειδαριά.

Τα ένθετα από πορσελάνη συγκολλούνται με τους σύγχρονους συγκολλητικούς παράγοντες και ενσωματώνονται με την οδοντική ουσία, δίνοντας επιπρόσθετη προστασία και αντοχή.

Μαριάννα Ν.
"Από μικρή κοιτούσα τις φίλες μου που είχαν κάτασπρα δόντια. Όταν κι εγώ αντικατέστησα τα παλιά, μαύρα σφραγίσματα με λευκά, ένοιωσα τόσο όμορφα... Επιτέλους, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα..."

Οι εξαιρετικές μηχανικές και οπτικές ιδιότητες καθιστούν τα λευκά σφραγίσματα και τα ένθετα από πορσελάνη την ιδανική μέθοδο ώστε να αποκαταστήσουμε  τερηδονισμένα δόντια με φυσικό και αισθητικό τρόπο.

Γιατί το λευκό... κάνει τη διαφορά!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας