Γάμος

Γάμος

Ο γαμος είναι ίσως η πιο σημαδιακή ημέρα τόσο για τη νύφη, όσο και για το γαμπρό.

Τι γίνεται όμως όταν έρθει η στιγμή για τις αναμνηστικές φωτογραφίες γάμου; Ανάμεσα σε όλες τις λεπτομέρειες για την οργάνωση γάμου σκεφτήκατε καθόλου το χαμόγελό σας;

Όμως μην ανησυχείτε, διότι η  αισθητική οδοντιατρική συνδυάζοντας τεχνικές όπως λεύκανση δοντιών και αισθητικές όψεις ρητίνης μπορεί να σας χαρίσει το ιδανικό  χαμόγελο για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή!

Προετοιμασία Γάμου και Αισθητική Οδοντιατρική

Μικρά ελαττώματα των δοντιών, όπως το κίτρινο χρώμα ή τα μεσοδόντια διαστήματα μειώνουν τη φωτογένειά σας και το χαμόγελό σας δεν εκπέμπει την ευτυχία και τη χαρά που νιώθετε τη μεγάλη ημέρα του γάμου σας.

Οι αλλαγές είναι τόσο προσεγμένες και στοχευμένες, ώστε να γράφει το χαμόγελό σας ωραία στο φωτογραφικό φακό, χωρίς όμως χρονοβόρες, πολύπλοκες και εξαντλητικές οδοντιατρικές εργασίες.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να αλλοιώσουν την αισθητική και την αρμονία που έχει το χαμόγελό σας. Ένα όμορφο χαμόγελο πρέπει πρώτα απ’ όλα ν’ ακτινοβολεί υγεία! Η τερηδόνα δημιουργεί τρύπες στα δόντια οι οποίες προκαλούν σκούρες κηλίδες, ενώ σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να προκαλέσουν σπασίματα και καταστροφή των δοντιών. Η περιοδοντική νόσος από την άλλη προκαλεί ερεθισμό των ούλων, που συνοδεύονται από πρήξιμο και αιμορραγία.

Είναι σημαντικό πρώτα απ’ όλα να καταπολεμήσετε την τερηδόνα και την περιοδοντική νόσο πριν σκεφτείτε την οποιαδήποτε άλλη βελτίωση!

Από εκεί και πέρα αν τα δόντια από τη φύση τους είναι σκούρα, κάλλιστα μπορείτε με τη λεύκανση δοντιών να αποκτήσετε λευκά δόντια και ένα λαμπερό χαμόγελό!

Αν το σχήμα και η διάταξη των δοντιών παρουσιάζουν ανωμαλίες, μπορούμε με τις όψεις ρητίνης ή τις όψεις πορσελάνης να διορθώσουμε όχι μόνο το σχήμα αλλά και το χρώμα δημιουργώντας έτσι το τέλειο χαμόγελο για τη μεγάλη ημέρα!

Μια πολύτιμη βοήθεια είναι η ουλογλυπτική, με την οποία  μπορούμε να διορθώσουμε τη γραμμή των ούλων και να δημιουργήσουμε ένα νέο, αρμονικό χαμόγελο για το νέο ξεκίνημα στη ζωή σας!

Αν πάλι υπάρχουν έντονες ανωμαλίες στη θέση και διάταξη των δοντιών υπάρχει πάντα και η αισθητική ορθοδοντική ενηλίκων, που μέσα σε λίγες εβδομάδες μπορεί να επαναφέρει τα δόντια στην αρχική τους θέση και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χαμόγελο.

Όπως για όλα τα πράγματα στην προετοιμασία ενός γάμου, έτσι και για τη βελτίωση του χαμόγελου δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Όμως με την καλή συνεννόηση και με τον σωστό προγραμματισμό μπορούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα  Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό χαμόγελο μπορούμε να συνδυάσουμε περισσότερες τεχνικές μαζί.

Μαρίνα Κ.
"Ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Όλα ήταν τέλεια ...το νυφικό, ο στολισμός, η δεξίωση... Σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται το νέο, φωτεινό μου χαμόγελο. Πραγματικά άξιζε τον κόπο... Λάμπω ολόκληρη..."

Η αισθητική οδοντιατρική μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να απαλείψει τις ατέλειες στο χαμόγελό σας προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αποκτήστε και εσείς το ιδανικό  χαμόγελο για την πιο σημαδιακή ημέρα της ζωής σας!

Το πιο λαμπερό χαμόγελο στην πιο λαμπερή μέρα!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας