Γάμος και χαμόγελο

Αποκτήστε ένα λαμπερό χαμόγελο για το γάμο σας!

 

Ένα όμορφο χαμόγελο  αντανακλά την ευτυχία που νιώθετε την ημέρα του γάμου σας και σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη!

 

Έφτασε   η στιγμή για τις αναμνηστικές φωτογραφίες γάμου, νιώθετε έτοιμοι να χαμογελάσετε σε εκατοντάδες ανθρώπους και να φωτογραφηθείτε χωρίς να ντρέπεστε;  Ανάμεσα σε όλες τις λεπτομέρειες για την   οργάνωση γάμου σκεφτήκατε καθόλου το χαμόγελό σας;

Όταν χαμογελάτε αναδεικνύετε την ομορφιά σας και υπογραμμίζετε την ευτυχία σας. Παράλληλα, ένα υγιές στόμα χωρίς φλεγμονή στα ούλα και τερηδονισμένα δόντια σας γλιτώνει από πόνο και δυσάρεστες καταστάσεις.

Με τη σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική δημιουργούμε ένα ιδανικό χαμόγελο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνικές όπως:

αισθητικές όψεις, λεύκανση δοντιών, ουλογλυπτική, γρήγορη ορθοδοντική για ενήλικες, ολοκεραμικές θήκες, εμφυτεύματα δοντιών και δόντια της μιας ημέρας.

 

Προετοιμασία Γάμου και Αισθητική Οδοντιατρική

Το μυστικό για ένα φωτογενές χαμόγελο είναι να υπάρχει αρμονία και σωστή αναλογία ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια. Αν έχετε εντοπίσει στο χαμόγελό σας ενοχλητικές ατέλειες, όπως σκούρα, στραβά δόντια ή προβλήματα με παλιές θήκες, ο επικείμενος γάμος σας είναι η ιδανική ευκαιρία να τις διορθώσετε.

Επειδή η ημερομηνία του γάμου σας δεν μετατίθεται, επισκεφθείτε έγκαιρα τον οδοντίατρο και αποκτείστε ένα αψεγάδιαστο χαμόγελο!

Στις σύγχρονες τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής (λεύκανση δοντιών, αισθητικές όψεις από ρητίνη/ πορσελάνη, ολοκεραμικές θήκες) έχει προστεθεί η ουλογλυπτική, με την οποία χωρίς πόνο και ταλαιπωρία  τροποποιούμε μόνιμα το περίγραμμα των ούλων δίνοντάς τους ένα πιο συμμετρικό και αρμονικό σχήμα. Συνδυάζοντας τις τεχνικές αυτές πετυχαίνουμε ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Μικρά ελαττώματα των δοντιών, όπως το κίτρινο χρώμα ή τα μεσοδόντια διαστήματα μειώνουν τη φωτογένειά σας και το χαμόγελό σας δεν εκπέμπει την ευτυχία και τη χαρά που νιώθετε τη μεγάλη ημέρα του γάμου σας.

 

Με τις σύγχρονες τεχνικές οι αλλαγές στο χαμόγελό σας γίνονται τόσο προσεγμένα και στοχευμένα και χωρίς όμως χρονοβόρες, πολύπλοκες και εξαντλητικές οδοντιατρικές εργασίες.

Υγιή ούλα και  γερά δόντια στηρίζουν ένα όμορφο χαμόγελο

Μικρόβια που υπάρχουν στο στόμα σας μπορούν να αλλοιώσουν την αισθητική και την αρμονία που έχει το χαμόγελό σας. Ένα όμορφο χαμόγελο πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι υγιές. Η τερηδόνα δημιουργεί τρύπες στα δόντια οι οποίες προκαλούν σκούρες κηλίδες, ενώ σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να προκαλέσουν σπασίματα και καταστροφή των δοντιών. Στην περιοδοντική νόσο, παθογόνα μικρόβια προκαλούν ερεθισμό των ούλων, πρήξιμο, αιμορραγία και έντονη δυσοσμία.

Είναι σημαντικό πρώτα απ’ όλα να καταπολεμήσετε την τερηδόνα και την περιοδοντική νόσο πριν σκεφτείτε την οποιαδήποτε άλλη βελτίωση!

 

Λαμπερό χαμόγελο με λεύκανση δοντιών

Αν τα δόντια σας έχουν χάσει με τα χρόνια τη λάμψη τους, κάλλιστα μπορείτε με τη λεύκανση δοντιών να αποκτήσετε ξανά λευκά δόντια και ένα λαμπερό χαμόγελό!

Αν το σχήμα και η διάταξη των δοντιών παρουσιάζουν ανωμαλίες, μπορούμε με τις όψεις ρητίνης ή τις όψεις πορσελάνης να διορθώσουμε όχι μόνο το σχήμα αλλά και το χρώμα δημιουργώντας έτσι το τέλειο χαμόγελο για τη μεγάλη ημέρα!

Μια πολύτιμη βοήθεια είναι η ουλογλυπτική, με την οποία  μπορούμε να διορθώσουμε τη γραμμή των ούλων και να δημιουργήσουμε ένα νέο, αρμονικό χαμόγελο για το νέο ξεκίνημα στη ζωή σας!

Τέλος τα στραβά και τα κίτρινα δόντια  με την ορθοδοντική ενηλίκων και τη λεύκανση δοντιών.

Αν σε παιδική ηλικία δεν είχατε την ευκαιρία να ισιώσετε τα δόντια σας, τότε ο γάμος σας είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσετε επιτέλους το χαμόγελο των ονείρων σας!

Αν υπάρχουν έντονες ανωμαλίες στη θέση και διάταξη των δοντιών υπάρχει πάντα και η αισθητική ορθοδοντική ενηλίκων, που μέσα σε λίγες εβδομάδες μπορεί να επαναφέρει τα δόντια στην αρχική τους θέση και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χαμόγελο.

“Για το γάμο μου επιζητώ το τέλειο χαμόγελο!”

 

Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου είναι γεμάτη με τρέξιμο και άγχος. Επισκεφθείτε έγκαιρα τον οδοντίατρο για να έχετε αρκετό χρόνο ώστε να ακολουθήσετε τη σωστή θεραπεία για το χαμόγελό σας. Με την καλή συνεννόηση και με τον σωστό προγραμματισμό μπορούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μαρίνα Κ.
"Ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Όλα ήταν τέλεια ...το νυφικό, ο στολισμός, η δεξίωση... Σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται το νέο, φωτεινό μου χαμόγελο. Πραγματικά άξιζε τον κόπο... Λάμπω ολόκληρη..."

Για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας αποκτήστε κι εσείς ένα πανέμορφο χαμόγελο. Η μεγάλη ημέρα ίσως περάσει γρήγορα, αλλά οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες θα σας συντροφεύουν για μια ζωή!

Η αισθητική οδοντιατρική μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να απαλείψει τις ατέλειες στο χαμόγελό σας προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αποκτήστε και εσείς το ιδανικό  χαμόγελο για την πιο σημαδιακή ημέρα της ζωής σας!

Το πιο λαμπερό χαμόγελο στην πιο λαμπερή μέρα!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας