Αισθητικές Όψεις Ρητίνης – Όψεις Πορσελάνης

Οι μικρο-όψεις είναι η τελευταία λέξη της αισθητικής οδοντιατρικής και τις οφείλουμε στα σύγχρονα βιο- υλικά που έχουν έχουν εξαιρετικές αισθητικές και βιολογικές ιδιότητες.

Με την τεχνική αυτή μπορούμε να διορθώσουμε μικρά ελαττώματα στο σχήμα και τη διάταξη των δοντιών. Ορισμένες φορές μπορούμε μάλιστα να διορθώσουμε και την θέση των δοντιών, να κλείσουμε κάποια κενά και να αναβαθμίσουμε ένα χαμόγελο, από απλά όμορφο σε εκθαμβωτικό!

Χωρίς καθόλου να τροχιστούν τα δόντια βελτιώνουμε το σχήμα των δοντιών συγκολλώντας απειροελάχιστη ποσότητα σύνθετης ρητίνης στα δόντια.

Αισθητικές Όψεις ρητίνης – Πλεονεκτήματα και εφαρμογές

Η αισθητική οδοντιατρική έχει πλέον στη διάθεσή της τις σύνθετες ρητίνες τελευταίας γενιάς ( με νανο-σωματίδια ) οι οποίες έχουν εξαιρετικά οπτικά και χρωματικά χαρακτηριστικά.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνικής με τις όψεις ρητίνης είναι ότι μπορούμε να διορθώσουμε τις όποιες αισθητικές ανωμαλίες στο σχήμα και το χρώμα των δοντιών (μικρά σπασίματα, αποτριβές, τερηδόνα, κλπ.)  σε μία μόνο επίσκεψη!

Αισθητικές όψεις πορσελάνης

Η αισθητική οδοντιατρική μας δίνει και την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και τις όψεις πορσελάνης – veneers με τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε ακόμα πιο μόνιμα αποτελέσματα.

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια πρωτοποριακή τεχνική για την αισθητική διόρθωση των πρόσθιων δοντιών. Η εξέλιξη των σύγχρονων οδοντιατρικών κεραμικών υλικών μας προσφέρει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε όψεις από πορσελάνη, οι οποίες είναι τόσο λεπτές όσο το νύχι μας!  

Για να πετύχουμε το ιδανικό σχήμα και μέγεθος των δοντιών, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσουμε από την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών τόση ποσότητα, όσο το πάχος της πορσελάνης που θα τοποθετήσουμε(1).

Αφού κατασκευαστεί η όψη στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο, από οδοντιατρική πορσελάνη ειδικού τύπου (2), συγκολλείται πάνω στο δόντι με τους ειδικούς συγκολλητικούς παράγοντες και την μέθοδο bonding δοντιών (3).

Οι όψεις από πορσελάνη – veneers – είναι η ιδανική μέθοδος για να διορθώσουμε αισθητικά όσα δόντια έχουν υποστεί σημαντικές φθορές στο κοπτικό άκρο.

Οι όψεις πορσελάνης αποδίδουν με απόλυτη φυσικότητα την υφή και το λευκό χρώμα του δοντιού και έχουν το πλεονέκτημα ότι παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Αισθητικές όψεις και ίσια δόντια

Με τις αισθητικές όψεις  – veneers μπορούμε να διορθώσουμε ακόμα και ορθοδοντικές ανωμαλίες! Μπορούμε να ισιώσουμε τα μπροστινά δόντια που είναι στραβά ή να κλείσουμε ένα διάστημα ανάμεσα στα μπροστινά δόντια που είναι αραιά.

Χάρη στην αισθητική οδοντιατρική και τις όψεις ρητίνης ή  πορσελάνης γλιτώνουμε τα σιδεράκια και την μακροχρόνια ορθοδοντική θεραπεία, αποκτώντας μέσα σε λίγες επισκέψεις ίσια, λευκά δόντια και ένα όμορφο χαμόγελο!

Δήμητρα Τ.
"Πάντα θαύμαζα τα άσπρα, λαμπερά δόντια που έβλεπα στον κινηματογράφο. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι με τις αισθητικές όψεις θα αποκτούσα μια μέρα κι εγώ το τέλειο χαμόγελο. Απίστευτο..."

Οι όψεις ρητίνης και οι όψεις πορσελάνης – veneers – είναι μια εξαιρετική επιλογή, όταν θέλουμε να αποκτήσουμε με την αισθητική οδοντιατρική ίσια και λευκά δόντια. Είναι η ιδανική μέθοδος όταν θέλουμε να διορθώσουμε  κάποιες ατέλειες όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στο σχήμα των δοντιών.

Αποκτήστε και εσείς 
το χαμόγελο που σας εκφράζει!!!

Άλλες Υπηρεσίες

Δείτε μερικές ακόμα από τις υπηρεσίες μας