Dental Bleaching

Dental bleaching is a groundbreaking method, by which aesthetic dentistry can fulfill our dream of having white teeth and a beautiful smile.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν τα δόντια λευκό χρώμα ήταν να καλυφθούν με αισθητικές όψεις πορσελάνης ή ρητίνης ή να τροχιστούν  και να «ντυθούν»   με κεραμικές θήκες. Οι σύγχρονες τεχνικές της λεύκανσης είναι πολύ συντηρητικές μέθοδοι, δεν προξενούν βλάβες στα δόντια και φέρνουν θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν.

Χάρη στη λεύκανση δοντιών μπορείτε να είστε και πάλι περήφανοι για τα λευκά σας δόντια και το ακαταμάχητο χαμόγελό σας. Με το φυσικό αυτό, δεδομένου ότι το σμάλτο των δοντιών σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τα δόντια σας μπορούν να αποκτήσουν τη λάμψη που πάντα επιθυμούσατε.

Πώς δρα η λεύκανση στα δόντια;

Για τη λεύκανση δοντιών χρησιμοποιούμε λευκαντικό υλικό σε μορφή τζελ, το οποίο υπάρχει σε διαφορετικές συστάσεις και συγκεντρώσεις. Ο οδοντίατρος, αφού εξετάσει τα δόντια, κρίνει ποιο είναι το πιο κατάλληλο υλικό για κάθε περίπτωση και στη συνέχεια τοποθετεί το τζέλ με προσοχή πάνω στο σμάλτο των δοντιών. Το οξυγόνο που απελευθερώνεται εισχωρεί ανάμεσα στα  πρίσματα του σμάλτου και κάνει αόρατες τις χρωστικές ουσίες που βρίσκονται εκεί.

Λεύκανση δοντιών στο ιατρείο με το σύστημα ΖΟΟΜ!

Η λεύκανση δοντιών με το σύστημα  Zoom! είναι η  πλέον δημοφιλής μέθοδος λεύκανσης δοντιών στις Η.Π.Α. Πρόκειται για μια επιστημονικά δοκιμασμένη και ακίνδυνη θεραπεία, με την οποία τα δόντια ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα και αποκτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα φωτεινό, λευκό χρώμα.

Η δράση της λευκαντικής ουσίας ενισχύεται από φως UVA, που εκπέμπεται από μια ειδική πηγή φωτός. Η λεύκανση δοντιών με το σύστημα  ΖΟΟΜ! είναι μια πολύ συντηρητική, ανώδυνη και ακίνδυνη μέθοδος, με την οποία ήδη σε λιγότερο από μια ώρα έχουμε  εμφανή αποτελέσματα.

Angela
"Aesthetic dentistry gave me the smile of my dreams. My life has changed, everything is going so much better now - in my personal life, at work. .. I' m so happy!"

Λεύκανση δοντιών…λάμψτε και πάλι με το χαμόγελό σας!

Ποια είναι τα αίτια που κιτρινίζουν τα δόντια;

Ποια είναι τα αίτια που κιτρινίζουν τα δόντια;

Τα δόντια χάνουν το φυσικό, λευκό τους χρώμα από τις χρωστικές που βρίσκονται στις τροφές. Το  πράσινο χρώμα στα λαχανικά, η σοκολάτα,  οι χυμοί φρούτων, ο καφές, το τσάι και το κόκκινο κρασί καθώς και  συνήθειες όπως το κάπνισμα  αφαιρούν από τα δόντια το φυσικό, λευκό τους χρώμα.

Υπάρχει επίσης και η άλλη περίπτωση, που τα δόντια από νεαρή ηλικία είναι κίτρινα λόγω ορισμένων φαρμάκων, όπως κάποια αντιβιοτικά.

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι με μασελάκια

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι με μασελάκια

Η πιο γνωστή μέθοδος λεύκανσης είναι αυτή με τα μασελάκια. Αυτά κατασκευάζονται από τον οδοντίατρο, είναι εξατομικευμένα στα μέτρα των δοντιών σας ώστε να έχουν απόλυτη εφαρμογή. Ο οδοντίατρος σας δίνει το λευκαντικό τζελ με τη σύσταση που είναι ενδεδειγμένη για τα δόντια σας και σας καθοδηγεί πώς να βάζετε το υλικό στα μασελάκια και να τα φοράτε στο σπίτι.

Λεύκανση δοντιών – η μόδα του Hollywood που κατέκτησε τον πλανήτη

Η λεύκανση δοντιών είναι ίσως η πρώτη τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής, που εφαρμόστηκε με επιτυχία στο Hollywood στη δεκαετία του 1930. Από την αρχή θεωρήθηκε ως έγκυρη τεχνική για να δημιουργεί υπέροχα, λαμπερά χαμόγελα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το λαμπερό χαμόγελο είναι το σήμα κατατεθέν των αστέρων του κινηματογράφου, το οποίο ολοκληρώνει την αψεγάδιαστη ομορφιά τους.

Η ολοένα αυξανόμενη επιθυμία του κόσμου για νεανική εμφάνιση και ομορφιά έδωσε ισχυρό κίνητρο στην βιομηχανία βιοϋλικών να επικεντρώσει την έρευνα στη βελτίωση των τεχνικών και των υλικών της λεύκανσης. Ακολούθησαν πολλές δεκαετίες εξέλιξης στα οδοντιατρικά βιοϋλικά, ώστε να έχουμε σήμερα στα χέρια μας πολύ αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους λεύκανσης δοντιών.

Λεύκανση δοντιών σε τρία βήματα – η συνταγή της επιτυχίας!

Για να χαρίσουμε ξανά στα δόντια σας το φυσικό, λευκό τους χρώμα, ακολουθούμε στο οδοντιατρείο Παπασωτηρίου ένα τριπλό πρωτόκολλο: 1. λεύκανση δοντιών στο ιατρείο με τη μέθοδο ΖΟΟΜ!, στη συνέχεια 2. λεύκανση στο σπίτι με μασελάκια και για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της λεύκανσης, 3. αναμνηστικές δόσεις μέχρι και για δύο χρόνια μετά. Με τον συνδυασμό διατηρείται το λευκό, λαμπερό χρώμα των δοντιών σας αναλλοίωτο.

 

Πόσο χρόνο απαιτεί μια θεραπεία λεύκανσης δοντιών;

H επιτυχία της θεραπείας εξαρτάται από τη σύσταση των δοντιών, από την ηλικία του κάθε ατόμου και από  τα αίτια που προκάλεσαν το κιτρίνισμα των δοντιών. Όσο πιο νέος είναι κανείς και όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του σμάλτου, τόσο πιο θεαματικά, γρήγορα και μόνιμα είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας.

 

Κατά μέσο όρο μέσα σε 2 εβδομάδες έχει επιτευχθεί ο στόχος της λεύκανσης και τα δόντια είναι λευκά και λαμπερά. Βέβαια δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς επακριβώς πόσο θα λευκάνουν τα δόντια και πόσο χρόνο θα απαιτήσει η θεραπεία.

Γιολάντα Φ.
"Τα κίτρινα δόντια μου στερούσαν την αυτοπεποίθησή μου. Δεν τολμούσα ούτε να βγω μια φωτογραφία. Τώρα χαμογελάω αυθόρμητα και λατρεύω το χαμόγελό μου!"

Μην αφήνετε να περνάει ούτε μια μέρα χωρίς να χαμογελάτε. Αφήστε πίσω ότι σας εμποδίζει και χαρείτε τη ζωή σας έχοντας όμορφα, λαμπερά δόντια με τη λεύκανση δοντιών. Το αξίζετε!

Αποκτήστε τώρα με τη λεύκανση το χαμόγελο των ονείρων σας!

More about Aesthetic Dentistry