Χαμόγελο και καλή ψυχολογία

Ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο μας δίνει την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας, να είμαστε στη ζωή μας αυθόρμητοι, εξωστρεφείς, να μην κρυβόμαστε αλλά να είμαστε περήφανοι για την εμφάνισή μας και να αντιμετωπίζουμε κάθε περίσταση όχι με ηττοπάθεια αλλά με αισιοδοξία.

Η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική έχει νέες, συντηρητικές μεθόδους όπως οι αισθητικές όψεις ρητίνης, η λεύκανση δοντιών και η ουλογλυπτική, με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα, λαμπερά χαμόγελα σε λίγες μόνο συνεδρίες, χωρίς πόνο και άσκοπο τρόχισμα των δοντιών.

Υγιή,  όμορφα δόντια και το… άλλο φύλο

Το χαμόγελο είναι ένα από τα 5 σημεία που παρατηρούμε σε ένα άτομο που μας ενδιαφέρει στο πρώτο ραντεβού, μετά το σώμα, το ντύσιμο, το βλέμμα και την αίσθηση του χιούμορ. Ένα χαμόγελο με  δόντια μαυρισμένα από την τερηδόνα και ούλα πρησμένα από τη φλεγμονή που ματώνουν αποπνέει μια νοσηρή αίσθηση με αποτέλεσμα το άτομο αυτό να γίνεται απωθητικό. Αντίθετα ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο δίνει αυτοπεποίθηση που κάνει ιδιαίτερα ελκυστική την εμφάνιση ενός ατόμου.

ομορφο χαμογελο

 

Χαμόγελο και καριέρα

Η επαγγελματική επιτυχία και το όμορφο χαμόγελο είναι δύο έννοιες που συμβαδίζουν. Τελευταίες έρευνες στις Η.Π.Α. δείχνουν ότι εργαζόμενοι με ελκυστικό χαμόγελο γίνονται περισσότερο αποδεκτοί από τους προϊσταμένους τους, η εργασία τους αναγνωρίζεται και αποκτούν περισσότερες ευκαιρίες ανέλιξης στην καριέρα τους. Συμβαίνει επίσης άτομα με όμορφο χαμόγελο να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία σε συνεντεύξεις όταν αναζητούν εργασία.

όψεις ρητίνης

όψεις ρητίνης

Λίφτινγκ δοντιών, σβήστε τα σημεία του χρόνου από το χαμόγελό σας!

Τα κιτρινισμένα, φθαρμένα δόντια δεν προσθέτουν γοητεία σε ώριμα άτομα παρά μόνο επί πλέον χρόνια στην εμφάνισή τους. Με τη σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική μπορούμε να διορθώνουμε τα ελαττώματα στο σχήμα των δοντιών και να τα λευκαίνουμε, δίνοντας σε ένα χαμόγελο φρεσκάδα και νιάτα. Παράλληλα μπορούν να εξαλειφθούν ρυτίδες που σχηματίζονται στο επάνω χείλος και στα μάγουλα. Το λίφτινγκ δεν περιορίζεται μόνο στα δόντια αλλά στα μαλακά μόρια του προσώπου γύρω από το στόμα.

λιφτιγκ δοντιών

 

Χαμόγελο και γάμος

Η πιο λαμπερή ημέρα της ζωής  σας πλησιάζει! Μην μείνετε αγέλαστοι μπροστά στο φωτογραφικό φακό, τώρα είναι η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τα αισθητικά ελαττώματα των δοντιών σας και να χαμογελάσετε ξέγνοιαστα αυτή την ευτυχισμένη ημέρα και  να αφήσετε το χαμόγελό σας μαζί  με όλο σας το πρόσωπο να λάμψει  από ευτυχία και ομορφιά!

χαμογελο καριερας