Ίσια δόντια χωρίς σιδεράκια.

‘Ένα ιδανικό χαμόγελο με ίσια, λαμπερά, αρμονικά δόντια αποτελεί το όνειρο όλων μας.

Σήμερα υπάρχουν πολλές θεραπευτικές επιλογές. Την ορθοδοντική  (σιδεράκια) προτιμούν κυρίως παιδιά και νέοι ενήλικες. Όμως η μεγάλη της  διάρκεια καθιστά τη θεραπεία με τα σιδεράκια για πολύ κόσμο απαγορευτική, ιδιαίτερα για όσους  σπουδάζουν, εργάζονται  ή …παντρεύονται!

Μέχρι πρόσφατα  εναλλακτικές θεραπείες για τα σιδεράκια  ήταν οι  αισθητικές όψεις ή οι θήκες πορσελάνης, χωρίς όμως αυτές να διορθώνουν εντελώς τις αισθητικές ατέλειες στο επίπεδο των ούλων. Αυτό συμβαίνει  επειδή λόγω της λάθος θέσης των δοντιών στη γνάθο, φαίνονται ασύμμετρα τα δόντια , αλλά και μαζί με αυτά συμπαρασύρονται στη λάθος θέση και τα ούλα εμφανίζοντας ένα δυσανάλογο περίγραμμα.  Το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο σε άτομα που όταν χαμογελούν δείχνουν πολύ τα ούλα τους (ουλικό χαμόγελο).

στραβα δοντια στραβα ουλα

Αν γίνει αισθητική θεραπεία μόνο στα δόντια αλλά  εξακολουθούν τα ούλα να έχουν το λάθος σχήμα, τότε  το αποτέλεσμα της θεραπείας  αποτυγχάνει, διότι βρίσκεται σε διαφωνία το σχήμα των δοντιών και των ούλων.

Η νέα αυτή γυναίκα ξεκίνησε 2 μήνες πριν το γάμο της την αισθητική οδοντιατρική θεραπεία.  Οι συνδυασμένες  σύγχρονες τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής (ουλογλυπτική και στη συνέχεια αισθητικές όψεις) φέρνουν απόλυτα φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα.

 

ισια δοντια οψεις ουλοπλαστικη

Λίγες μόνον επισκέψεις αρκούν για να διορθωθούν με μόνιμο τρόπο οι ατέλειες στα ούλα, να μεταμορφωθούν τα  στραβά δόντια σε ίσια και έτσι να δημιουργηθεί ένα συμμετρικό και ελκυστικό χαμόγελο!