Ιδανικό χαμόγελο και υγεία Nr.3

Τώρα με την αισθητική δοντιών μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο το χρόνο θεραπείας συνδυάζοντας τεχνικές όπως αισθητική ορθοδοντική – σιδεράκια , λεύκανση δοντιών και αισθητικές όψεις ρητίνης.
Για να γίνει λαμπερό αυτό το χαμόγελο θα πρέπει πρώτα να ισιώσουν τα δόντια, στη συνέχεα να γίνουν πιο λευκά και τέλος να βελτιωθεί σχήμα των δοντιών.

πριν τη θεραπεία

 Η αισθητική ορθοδοντική για ενήλικες ισιώνει τα δόντια που έχουν στραβώσει λόγω έλλειψης χώρου στη γνάθο. Γίνεται με σιδεράκια που επικεντρώνονται στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα. Η θεραπεία διαρκεί μερικές εβδομάδες μέχρι λίγους μήνες.

μετά την αισθητική ορθοδοντική

Στη συνέχεια διορθώνουμε το κιτρινισμένο χρώμα των δοντιών με τη λεύκανση. Συνδυάζουμε μεθόδους όπως λεύκανση στο ιατρείο με ZOOM και συντήρηση της λεύκανσης στο σπίτι με μασελάκια.

Ατέλειες στο σχήμα και στο χρώμα διορθώνονται με τις αισθητικές όψεις ρητίνης, σε ένα ραντεβού. Πρόκειται για μια τεχνική σαν τη γλυπτική, όπου βάζουμε το υλικό πάνω στο δόντι και το φορμάρουμε για να του δώσουμε το φυσικό σχήμα που επιθυμούμε.

μετα τη θεραπεία

Συνδυάζοντας τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής, όπως αισθητική ορθοδοντική, λεύκανση δοντιών και  όψεις με σύνθετες ρητίνες πετυχαίνουμε ένα λίφτιγκ δοντιών, δηλαδή μια ολοκληρωμένη διόρθωση όλων των αισθητικών προβλημάτων των δοντιών.