Ιδανικό χαμόγελο και υγεία Nr.1

Αισθητική οδοντιατρική ήταν αυτό που ζητούσε το χαμόγελο του Ιανουαρίου για να λάμψει! Αυτό που παρατηρήσαμε όταν πρωτοήρθε στο ιατρείο το συγκεκριμένο χαμόγελο ήταν πως υπήρχε μία ανωμαλία στην γραμμή των ούλων που ήταν αποτέλεσμα ουλίτιδας και παλιών, αντιαισθητικών στεφανών οι οποίες είχαν στα όριά τους τερηδόνα. Επίσης τα δόντια φαινόντουσαν κοντά  και το σχήμα τους  ήταν τετράγωνο.

Για να μπορέσουμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χαμόγελο και λευκά δόντια δεν αρκούσε μία και μόνη τεχνική, αλλά θα έπρεπε να συνδυάσουμε διάφορες μεθόδους , όπως συνήθως κάνουμε στο Hollywood Smile,  ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Το πρώτο που κάναμε ήταν περιοδοντική θεραπεία για να εξαλείψουμε την ουλίτιδα και τα σημάδια φλεγμονής στα ούλα.
Στη συνέχεια διορθώσαμε την γραμμή των ούλων με την τεχνική που ονομάζουμε ουλογλυπτική. Με αυτό τον τρόπο φέραμε συμμετρία και ισορροπία στο σχήμα των ούλων, πάντα σε σχέση με τη θέση του χείλους και με το χαμόγελο.

Το σχήμα και το σχώμα των δοντιών διορθώθηκε στα πρόσθια δόντια με τις σύγχρονες θήκες πορσελάνης ( ολοκεραμικές στεφάνες ), ενώ το σχήμα κι μέγεθος των οπίσθιων δοντιών διορθώθηκε με επικαλύψεις σύνθετης ρητίνης.

Χάρη στην σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική μπορούμε να εξαλείψουμε τις ατέλειες από τα ούλα και τα δόντια και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, αρμονικό χαμόγελο!