Αισθητικές Εξαγωγές

Η αισθητική εξαγωγη δοντιου είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση, για να αποκτήσουμε με την αισθητικη οδοντιατρικη ισια δοντια, ειδικά  όταν υπάρχει έντονος συνωστισμός. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας επιθυμούμε ένα αρμονικό χαμόγελο, λίγοι είναι όμως οι τυχεροί που γεννήθηκαν με απόλυτα ισια δοντια. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποιες ατέλειες. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι ο συνωστισμός, όταν δηλαδή τα δόντια δεν έχουν αρκετό χώρο και φυτρώνουν το ένα επάνω στο άλλο – αυτό που αποκαλούμε στραβα δοντια. Για όσους, δεν επιθυμούν μια μακροχρόνια ορθοδοντική θεραπεία μπορούμε πάντα να κάνουμε μια αισθητική εξαγωγη δοντιου!

Το κενό που αφήνει μια αισθητιή εξαγωγή μπορεί να κλείσει με πολύ καλά αισθητικά αποτελέσματα με τις αισθητικές όψεις ρητίνης.

αισθητική εξαγωγή και όψεις ρητίνης

αισθητική εξαγωγή και όψεις ρητίνης

Μια αισθητικη εξαγωγη δοντιου αποτελεί σημαντική βοήθεια τόσο στην άνω γνάθο, όσο και στην κάτω γνάθο.

«Από μικρή είχα αυτά τα στραβά δόντια… Στο σχολείο δεν τολμούσα να μιλήσω και να χαμογελάσω, αλλά δεν ήθελα να βάλω σιδεράκια για τόσα χρόνια. Μεγαλώνοντας ένοιωθα ακόμα πιο άβολα με το χαμόγελό μου… στην δουλειά, με τους φίλους μου. Με απασχολούσε συνεχώς, ώσπου το πήρα απόφαση! Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι τόσο γρήγορα θα αποκτούσα το χαμόγελο που πάντα ονειρευόμουν!»

Αθηνά Γ.

Οι αισθητικες εξαγωγες είναι ένα πολύτιμο εργαλείο σε περίπλοκες περιπτώσεις, με έντονη έλλειψη χώρου, καθώς με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε τον χώρο που λείπει.

Στη συνέχεια μπορούμε χάρη στην αισθητικη ορθοδοντικη ενηλικων – σιδερακια  να φέρουμε τα υπόλοιπα δόντια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην αρμονική τους θέση.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορούμε να συνδυάσουμε τις αισθητικές εξαγωγές και την αισθητικη ορθοδοντικη ενηλικων – σιδερακια και τις εξειδικευμένες τεχνικές

που μας προσφέρει η αισθητικη οδοντιατρικη στα πλαίσια ενός Hollywood Smile  ή ενός Lifing δοντιων!

 exagoges-3

.

Ένα όμορφο χαμόγελο απαιτεί …θυσίες !

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας