Εμφυτευματα δοντιων

Τα εμφυτευματα δοντιων είναι ο πιο σύγχρονος και βιολογικός τρόπος που έχουμε σήμερα στην διάθεσή μας για να αναπληρώσουμε τα δόντια που έχουν χαθεί.

Τα εμφυτευματα δοντιων αποτελούνται από δύο μέρη:

Α. Προσθετικό μέρος – το τμήμα που βρίσκεται πάνω από τα ούλα, το ορατό μέρος του εμφυτεύματος, το οποίο διασφαλίζει την αρμονική λειτουργία και αισθητική.

Β. Ενδοστικό μέρος, το τμήμα δηλαδή που τοποθετείται μέσα στην γνάθο, το οποίο αποτελεί τα θεμέλια και διασφαλίζει την σταθερή συγκράτηση μιας αποκατάστασης με εμφυτευματα.

.

.

Εμφυτευματα δοντιων και προσθετικη

Τα εμφυτευματα δοντιων είναι ένας τομέας που έχει παρουσιάσει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και η προσθετική αποκατάσταση δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.
Είμαστε πλέον σε θέση να κατασκευάσουμε την προσθετική αποκατάσταση σε μια αποκατάσταση με εμφυτευματα δοντιων με απόλυτα φυσικό και αισθητικό τρόπο.

Αυτό το χρωστούμε στις σύγχρονες τεχνικές επεξεργασίας τιτανίου και άλλων πρωτοποριακών υλικών. Τόσο το τιτάνιο, όσο και άλλα σύγχρονα βιο-υλικά, έχουν εξαιρετικές βιολογικές και μηχανικές ιδιότητες, όμως παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία στην επεξεργασία.

κολοβωματα, εμφυτευματα δοντιων, σταθερη γεφυρα δοντιων, emfyteymata dontion, εμφυτευματα, προσθετολογια, προσθετολογος, Alexandros Papasotiriou, Αλέξανδρος Παπασωτηρίου

Εμφυτευματα δοντιών – Προσθετικά κολοβώματα

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας μπορούμε να επεξεργαστούμε αυτά τα υλικά σε πολύ υψηλό βαθμό ακρίβειας ( όπως απαιτεί η σύγχρονη οδοντιατρική ) και μπορούμε έτσι να κατασκευάσουμε σύγχρονα, ανατομικά και λειτουργικά προσθετικά τμήματα τα οποία συνδέονται με τα εμφυτευματα δοντιων και αποτελούν τη βάση για τα νέα σταθερά δόντια.

Προσθετικη αποκατασταση & εμφυτευματα δοντιων

Χάρη στην σύγχρονη οδοντιατρική τεχνολογία  μπορούμε με τα εμφυτευματα δοντιων να αποκαταστήσουμε την έλλειψη ενός μεμονωμένου …

εμφυτευματα δοντιων, χαμογελο, σταθερη γεφυρα δοντιων, emfyteymata dontion, εμφυτευματα, προσθετολογια, προσθετολογος, Alexandros Papasotiriou, Αλέξανδρος Παπασωτηρίου

Εμφυτευματα δοντιων – προσθετική αποκατάσταση ενός δοντιού

ή περισσότερων δοντιών με τόσο φυσικό τρόπο, ώστε να μην διαφέρουν από τα υπόλοιπα δόντια.

εμφυτευματα δοντιων, εμφυτευματα, προσθετολογια, σταθερη γεφυρα δοντιων, emfyteymata dontion, προσθετολογος, Alexandros Papasotiriou, Αλέξανδρος Παπασωτηρίου

Εμφυτευματα δοντιων – προσθετική αποκατάσταση περισσότερων δοντιών

Μια πραγματική επανάσταση έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια τα εξατομικευμένα κολοβώματα, τα οποία μας επιτρέπουν να τοποθετήσουμε μια προσθετική αποκατάσταση πάνω σε εμφυτευματα δοντιων ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

σταθερη γεφυρα δοντιων, emfyteymata dontion,εμφυτευματα δοντιων, εμφυτευματα, προσθετολογια, προσθετολογος, Alexandros Papasotiriou, Αλέξανδρος Παπασωτηρίου

Εμφυτευματα δοντιων – ολική αποκατάσταση με εξατομικευμένα κολοβώματα

Τα εξατομικευμένα κολοβώματα είναι πολύτιμη βοήθεια ειδικά όταν κάνουμε μια πλήρη αποκατάσταση στην άνω ή στην κάτω γνάθο, όπου θα πρέπει να προσαρμόσουμε περισσότερα εμφυτευματα  σε μια ενιαία προσθετική αποκατάσταση.

Εμφυτευματα δοντιων & Αισθητικες αποκαταστάσεις

Η τελευταία λέξη στον τομέα της προσθετικής των εμφυτευματων είναι τα κολοβώματα από τα νέα κεραμικά υλικά, τα οποία έχουν σκληρότητα που πλησιάζει αυτή του μετάλλου!

πορσελανη, εμφυτευματα δοντιων, θηκες δοντιων, σταθερη γεφυρα δοντιων, emfyteymata dontion, εμφυτευματα, προσθετολογια, προσθετολογος, Alexandros Papasotiriou, Αλέξανδρος Παπασωτηρίου

Εμφυτευματα δοντιων – σύγχρονα κεραμικά κολοβώματα

Μπορεί η χρήση τους να μην ενδείκνυται ακόμα για εκτεταμένες αποκαταστάσεις στην οπίσθια περιοχή του στόματος, όμως αποτελούν πολύτιμη βοήθεια  στην πρόσθια περιοχή και σε περιπτώσεις με ιδιαίτερα υψηλές αισθητικές απαιτήσεις!

πορσελανη, εμφυτευματα δοντιων, θηκες δοντιων, σταθερη γεφυρα δοντιων, emfyteymata dontion, εμφυτευματα, προσθετολογια, προσθετολογος, Alexandros Papasotiriou, Αλέξανδρος Παπασωτηρίου

Εμφυτευματα δοντιων – αισθητικές αποκαταστάσεις.

Τα εμφυτευματα δοντιων και η προσθετικη δοντιων έχουν γνωρίσει μια απίστευτη εξέλιξη χάρη στην εντυπωσιακή πρόοδο των βιο-υλικών και της τεχνολογίας.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται τα εμφυτευματα δοντιων για μια πιο όμορφη και ξένοιαστη ζωή!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας