Εμφυτευματα Δοντιων – Smile Today®

Τα εμφυτευματα δοντιων και η άμεση φόρτιση – Smile Today® - είναι η τελευταία εξέλιξη στα πλαίσια μίας αποκατάστασης του στόματος, καθώς κανείς μπορεί να αποκτήσει άμεσα, μετά από μία εμφυτευση, σταθερά και σίγουρα δόντια!
Η εκπληκτική αυτή μέθοδος έρχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία μας για άμεσα, εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Εμφυτευματα δοντιων – Κλασικη θεραπεία

Σε μία κλασσική θεραπεία με εμφυτευματα δοντιων στην πρώτη φάση γίνεται η τοποθέτηση του εμφυτευματος στο σημείο της γναθου που έχουμε προγραμματίσει. Όμως τα δοντια δεν μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα.

Κλασική εμφύτευση Σταθερή προσωρινή αποκατάσταση σε τέσσερεις μήνες

Κλασική εμφύτευση
Σταθερή προσωρινή αποκατάσταση σε τέσσερεις μήνες

Θα πρέπει κανείς να κάνει υπομονή για λίγους μήνες , ώσπου να ολοκληρωθεί η οστεο-ενσωμάτωση, η ένωση δηλαδή των εμφυτευμάτων με το οστούν της γνάθου και να βεβαιωθούμε οτι τα εμφυτευματα δοντιων  είναι σίγουρα και σταθερά στηρίγματα για την προσθετική αποκατάσταση.

Εμφυτευματα Δοντιων - Smile Today

Στην τεχνική της άμεσης φόρτισης - Smile Today® μπορούμε στην ίδια συνεδρία, αφού τοποθετήσουμε τα εμφυτευματα δοντιων,  να τοποθετήσουμε και σταθερά δόντια!

«Για καιρό δεν τολμούσα να δαγκώσω με αυτά τα μπροστινά δόντια. Τελευταία δεν τολμούσα και να μιλήσω. Ως καθηγήτρια δεν μπορούσα να μείνω χωρίς δόντια και το ανέβαλα συνεχώς… Χάρη στην άμεση φόρτιση και τα εμφυτευματα δοντιων απέκτησα αμέσως σταθερά φυσικά δόντια, μπορούσα να μιλώ απολύτως φυσιολογικά, χωρίς να χάσω ούτε ένα μάθημα!»

Ελένη

Η άμεση φόρτιση - Smile Today® είναι μια πρωτοποριακή τεχνική την οποία οφείλουμε στα σύγχρονα εμφυτευματα δοντιων και στον εξειδικευμένο τρόπο που γίνεται η εμφυτευση.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση,

Εμφυτευματα δοντιων & άμεση φόρτιση
Σταθερή προσωρινή αποκατάσταση ενός δοντιού σε μια ώρα

Οι νεότερες, εξελιγμένες τεχνικές και τα σύγχρονα συστήματα εμφυτευσης μας επιτρέπουν να έχουμε καλύτερο έλεγχο όταν τοποθετούμε τα εμφυτευματα δοντιων.  Μια σημαντική παράμετρος της τεχνικής αυτής είναι η αρχική σταθερότητα που έχουν τα εμφυτευματα δοντιων όταν τοποθετηθούν στη γνάθο. Μια μια ειδική συσκευή μπορούμε να μετρήσουμε την αρχική σταθερότητα των εμφυτευμάτων. Υπάρχουν μάλιστα και ειδικά συστήματα τα οποία βελτιώνουν την σκληρότητα του οστού, σε περίπτωση που η γνάθος δεν είναι αρκετά σκληρή για να τοποθετήσουμε εμφυτευματα δοντιων με άμεση φόρτιση.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση,

Εμφυτευματα δοντιων & άμεση φόρτιση
Σταθερή προσωρινή αποκατάσταση μερικών δοντιών σε δύο ώρες

Η άμεση φόρτιση - Smile Today® είναι πάνω απ’ όλα το αποτέλεσμα της εξέλιξης στην τεχνολογία που έχουν τα σύγχρονα  εμφυτευματα δοντιων και προϋποθέτει τη χρήση εξειδικευμένων εμφυτευμάτων, τα οποία  έχουν προηγμένη εμβιο-μηχανική συμπεριφορά και συγκράτηση.

Η άμεση φόρτιση με εμφυτευματα δοντιων – Smile Today® έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, αρκεί να εφαρμοστεί στον κατάλληλο υποψήφιο, όπου θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη μας παράγοντες όπως ο βαθμός απώλεια δοντιων, το σχήμα και μέγεθος της γνάθου, η ποιότητα του οστού, η γενικότερη υγεία κ.λ.π.

Εμφυτευματα δοντιων & άμεση φόρτιση

Η άμεση φόρτιση με εμφυτευματα δοντιων μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα μεγάλο φάσμα περιπτώσεων και απευθύνεται ιδιαίτερα σε ανθρώπους, οι οποίοι λόγω των επαγγελματικών, ή κοινωνικών τους υποχρεώσεων δεν τους επιτρέπεται να εμφανίζονται χωρίς δόντια.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση,

Εμφυτευματα δοντιων & άμεση φόρτιση
Σταθερή προσωρινή αποκατάσταση όλων των δοντιών σε τρεις ώρες

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, με το χαμόγελο της ίδιας μέρας – Smile Today® – και τα εμφυτευματα δοντιων μπορούμε μέσα σε ένα πρωινό να γυρίσουμε το βιολογικό ρολόι του στόματος πολλά χρόνια πίσω!

emfyteymata-dontion-st-6

.

Aλλάξτε σε λίγες ώρες το χαμόγελο...
... και τη ζωή σας!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας