Εμφυτευματα Δοντιων – Περισσότερα Δόντια

Τα εμφυτευματα δοντιων προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες όταν χαθούν περισσότερα δόντια στο στόμα.

Εμφυτευματα δοντιων – Πλεονεκτήματα

Τα εμφυτευματα δοντιων έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι αποφεύγουμε να κατασκευάσουμε μια γέφυρα, όπου θα πρέπει να τροχίσουμε πρώτα τα διπλανά δόντια, κάνοντάς τα έτσι πιο αδύναμα και ευάλωτα. Όταν μάλιστα λείπουν όλα τα πλάγια δόντια, αποφεύγουμε με τα οδοντικα εμφυτευματα μια μερική οδοντοστοιχία.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση

Εμφυτευματα δοντιων – μερικά δόντια στην κάτω γάθο

Για αυτούς που επιθυμούν να αποφύγουν την αίσθηση ενός ξένου σώματος, μια σταθερή αποκατάσταση με εμφυτευματα δοντιων είναι η ιδανική λύση.

«Όλα αυτά τα χρόνια είχα μεγάλο άγχος. Κάθε φορά που βούρτσιζα τα δόντια μου κλειδωνόμουν στο μπάνιο. Δεν ήθελα να με δει κανείς χωρίς την οδοντοστοιχία μου. Τώρα με τα εμφυτευματα δοντιων νοιώθω απόλυτη σιγουριά. Αφήνω την πόρτα του μπάνιου μου ανοιχτή!»

Ειρήνη

Εμφυτευματα δοντιων ή μερική οδοντοστοιχία;

Ακόμα και σε ένα άρτιο στόμα, μπορεί κάποια στιγμή ορισμένα δόντια να παρουσιάσουν σημάδια κόπωσης ή φθοράς και η μόνη λύση να είναι δυστυχώς η εξαγωγή. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα της τεχνητής οδοντοστοιχίας.

Με τα εμφυτευματα δοντιων μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε σίγουρα, σταθερά δόντια που θα τα νοιώθετε σαν δικά σας και ένα φυσικό χαμόγελο, που ακτινοβολεί νεανικότητα και αυτοπεποίθηση.

Εμφυτευματα Δοντιων – Ενδείξεις

Με τα εμφυτευματα δοντιων μπορούμε να καλύψουμε πολλές περιπτώσεις έλλειψης περισσότερων  δοντιων, τόσο στην άνω, όσο και στην  κάτω γνάθο.

Σε μια αποκατασταση με εμφυτευματα δοντιων στην άνω γνάθο, δεν θα πρέπει να ξεχνούμε τις ανατομικές ιδιαιτερότητες της περιοχής, καθώς σημαντικό ρόλο παίζει το σχήμα της γνάθου και η θέση του ιγμορείου.
Ανάλογα με το σχήμα του ιγμορείου και το μέγεθος της της γνάθου, συχνά χρειάζεται να προετοιμάσουμε πρώτα το σημείο που θα δεχτεί τα εμφυτευματα με τεχνικές όπως το Sinus Lift ή άλλες τεχνικές.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση, ανυψωση ιγμορειου,

Εμφυτευματα δοντιων και Ανυψωση Ιγμορειου

 

Όταν σχεδιάζουμε μια αποκατάσταση με εμφυτυματα δοντιων στην κάτω γνάθο είναι σημαντικό να γίνουν οι απαραίτητες ακτινολογικές εξετάσεις ( π.χ. αξονική τομογραφια εμφυτευματων )   ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τη θέση και πορεία του κάτω φατνιακού νεύρου, το σχήμα και το μέγεθος της γνάθου, κ.λ.π.

Όπως στις άνω, έτσι και στις κάτω περιοχές, σε περίπτωση που η γνάθος δεν αρκεί για να τοποθετήσουμε κάποια εμφυτευματα δοντιων, μπορούμε κάλλιστα να εφαρμόσουμε πρώτα  κάποια από τις αναγεννητικές τεχνικές,  ώστε να δημιουργήσουμε σίγουρα θεμέλια για μια σταθερή αποκατάσταση.

Χάρη στα εμφυτευματα δοντιων και τις σύγχρονες  μεθόδους αναγέννησης και αποκατάστασης μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα δόντια που έχουν χαθεί, αλλά πιο σημαντικό να αποκαταστήσουμε τη σιγουριά, νεανικότητα και αυτοπεποίθηση.

 emfyteymata-dontion-per-5

 

Η σιγουριά στο χαμόγελό σας!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας