Εμφυτευματα Δοντιων – Όλα τα Δόντια

Τα εμφυτευματα δοντιων είναι μια σύγχρονη, δοκιμασμένη μέθοδος, καθώς με μια εμφυτευση μπορούμε να αποκτήσουμε και πάλι σταθερά δόντια και να απολαύσουμε μια καλή ποιότητα ζωής.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση

Εμφυτευματα δοντιων – Αποκατάσταση στην άνω γναθο

Όταν χαθούν όλα τα δόντια, στη μια και στις δύο γνάθους, η κλασική λύση – οταν δεν υπήρχαν ακόμα τα εμφυτευματα δοντιων – θα ήταν μια ολική τεχνητή οδοντοστοιχια  ( μασελα ). Παρά το γεγονός οτι είναι μια γρήγορη και απλή μέθοδος για να αποκαταστήσουμε την λειτουργία του στόματος, είναι πολλοί εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα ιδιαίτερα με την κάτω οδοντοστοιχια.

Προβλήματα με μια μασέλα ( ολική οδοντοστοιχία )

Μια ολική οδοντοστοιχια ( μασελα ) δεν είναι ενωμένη σταθερά με τη γνάθο, αλλά “κάθεται” πάνω στα ούλα. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να παρουσιάζει κάποια κινητικότητα, κάθε φορά που κινείται η γλώσσα, τα μάγουλα ή τα χείλη.

Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομιλία, στην μάσηση ορισμένων τροφών και όχι μόνο…
Αυτή η έλλειψη σιγουριάς στο στόμα έχει ευρύτερες επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση και κοινωνική συμπεριφορά. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι μας εκμυστηρεύονται οτι αποφεύγουν να βρεθούν με τους φίλους τους σε μια ταβέρνα, γιατι νοιώθουν ανασφάλεια να φάνε, να μιλήσουν, να γελάσουν?

Για πολλά χρόνια η τεχνητή οδοντοστοιχία ήταν μονόδρομος, και θα έπρεπε κανείς να συμβιβαστεί με αυτούς τους περιορισμούς. Στην σημερινή εποχή τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς τα εμφυτευματα δοντιων μας δίνουν τελείως νέες δυνατότητες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

«Όλα αυτά τα χρόνια ένοιωθα σαν ανάπηρος. Δεν μπορούσα να μασήσω και να ευχαριστηθώ το φαγητό μου, και είχα συνεχώς την αίσθηση ότι οι άλλοι ήξεραν ότι φορώ τεχνητή οδοντοστοιχία. Χάρη στα εμφυτευματα δοντιων νοιώθω απόλυτη σιγουριά. Όλοι μου λένε ότι φαίνομαι πολύ νεώτερος…»

Αντώνης Ν.

Εμφυτευματα δοντιων – ενδείξεις και δυνατότητες

Tα εμφυτευματα δοντιων έχουν φέρει μια πραγματική επανάσταση στην αντιμετώπιση της απώλειας δοντιων και μας δίνουν τελείως νέες δυνατότητες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να μας βοηθήσουν τα εμφυτευματα δοντιων:
Για όσους είναι γενικά ικανοποιημένοι με την τεχνητή τους οδοντοστοιχια, αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κινητηκότητα μπορούμε με τα εμφυτευματα δοντιων να κάνουμε την κινητη οδοντοστοιχια πολύ πιο σταθερή.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τοποθετήσουμε μερικά εμφυτευματα δοντιων όσο γίνεται συμμετρικά στη γνάθο και στη συνέχεια με διάφορα τρόπους συγκράτησης μπορεί η οδοντοστοιχία να κουμπώνει πάνω στα εμφυτευματα δοντιων και να είναι έτσι πολύ πιο σταθερή.
Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να απαλλαγούν μια και καλή από τη μασελα και την αίσθηση του ξένου σώματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τοποθετώντας εμφυτευματα δοντιων ( στη μια ή και στις δύο γνάθους ) μπορούμε να τοποθετήσουμε σίγουρα, σταθερά δόντια.

Ας μην ξεχνάμε τέλος μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν φορέσει ακόμα οδοντοστοιχία, όμως τα δόντια τους παρουσιάζουν συνεχώς φλεγμονές και προβλήματα και θα πρέπει αργά ή γρήγορα να εξαχθούν

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση

Εμφυτευματα δοντιων – Ολική αποκατάσταση

Και σ’ αυτήν την περίπτωση τα εμφυτευματα δοντιων προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια.
Είμαστε πλέον σε θέση ν’ αντικαθιστούμε τα προβληματικά και εξασθενημένα δόντια με σίγουρα και σταθερά εμφυτευματα δοντιων, αποκαθιστώντας έτσι την υγεία, λειτουργία και αισθητική του στόματος.

Εμφυτευματα Δοντιων – Ολική αποκατάσταση

Πολύτιμη βοήθεια σε μια θεραπεία με εμφυτευματα δοντιων είναι οι σύγχρονες τεχνικές οστικής ανάπλασης  ( ανυψωση ιγμορειου, οστικη αναγεννηση κ.λ.π.), ενώ  με την επαναστατική μέθοδο της αμεσης φορτισης –Smile Today – μπορούμε την ίδια μέρα να τοποθετήσουμε τα εμφυτευματα δοντιων και άμεσα σταθερά δόντια!

Τα εμφυτευματα δοντιων είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσει κανείς σταθερά, φυσικά δόντια και να αφήσει το εαυτό του και πάλι ελεύθερο να μασήσει άφοβα ό,τι επιθυμεί, να μιλήσει ελεύθερα, και να γελάσει όλο αυτοπεποίθηση.

emfyteymata-dontion-ola-5

Εμφυτεύματα δοντιών , γιατί....
...τα νιάτα δεν έχουν ηλικία!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας