Εμφυτευματα Δοντιων – Ένα Δόντι

 

Τα εμφυτευματα δοντιων είναι μια βιολογική και συντηρητική λύση, καθώς με μια εμφυτευση μπορούμε να αναπληρώσουμε ένα μεμονωμένο δόντι που λείπει ή θα πρέπει να βγει. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε να τροχίσουμε και να εξασθενήσουμε τα διπλανά δόντια, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι απολύτως υγιή.

Εμφυτευματα δοντιων – Ένα δόντι-Ενδείξεις

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν ένα μεμονωμένο δόντι να χρειάζεται να αντικατασταθεί με μια εμφυτευση: μια βαθιά τερηδόνα, ένα κάταγμα του δοντιού κάτω από τα ούλα ( σ’ ένα ατύχημα) ένα χρόνιο- μη θεραπεύσιμο απόστημα, ακόμα και η εκ γενετής έλλειψη ενός ή περισσότερων δοντιών.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση

Εμφυτευματα Δοντιων – Ενα δόντι

Χάρη στα εμφυτευματα δοντιων μπορούμε να αποκαταστήσουμε το δόντι που έχει χαθεί και να επαναφέρουμε την σιγουριά, την αρμονία και τη φυσικότητα στο χαμόγελό σας!

« Όταν έσπασα το δόντι μου στο ποδόσφαιρο στεναχωρήθηκα πολύ. Σταμάτησα να χαμογελώ, απέφευγα τις παρέες μου και δεν μου έκανε κέφι να βγω. Ευτυχώς που υπάρχουν τα εμφυτευματα δοντιων. Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα υπέροχα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Απέκτησα και πάλι το χαμόγελο και την φυσιολογική μου ζωή!»

Νίκος A.

.

Η θεραπεία με εμφυτευματα δοντιων δεν περιορίζεται μόνο στην πρόσθια περιοχή. Όταν χαθεί ένα ή περισσότερα μεμονωμένα δόντια στην πλάγια περιοχή του στόματος μπορούμε κάλλιστα  να τα αντικαταστήσουμε με μεμονωμένα εμφυτευματα δοντιων – μονήρη εμφυτευματα – και να αποκαταστήσουμε την λειτουργία και την αισθητική του στόματος.

Εμφυτευματα δοντιων και χαμόγελο

Όταν χαθεί ένα δόντι στην πρόσθια περιοχή του στόματος τα εμφυτευματα δοντιων είναι πλέον η πρώτη επιλογή Καθώς η πρόσθια περιοχή είναι ιδιαίτερα εμφανής – ειδικά όταν στο χαμόγελο τα χείλη σηκώνονται ψηλά – η αισθητική είναι πάρα πολύ σημαντική. Οι αισθητικές  απαιτήσεις δεν περιορίζονται μόνο στην προσθετική αποκατάσταση – δηλαδή τα τεχνητά δόντια που θα τοποθετήσουμε, αλλά και στους ιστούς του στόματος που περιβάλλουν τα εμφυτευματα.

εμφυτευματα δοντιων, εμφυτευματα, εμφυτευση

Εμφυτευματα δοντιων – Αισθητικη αποκατάστση

Σήμερα είμαστε πλέον σε θέση να αναγεννήσουμε τους περι-εμφυτευματικούς ιστούς με τόσο φυσικό τρόπο, ώστε μια αποκατάσταση με εμφυτευματα δοντιων να μην ξεχωρίζουν σε τίποτα από τα φυσικά μας δόντια! Πολύτιμο βοήθημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι σύγχρονες αναπλαστικές τεχνικές της περιοδοντολογίας και το οδοντιατρικο μικροσκόπιο.

Στην παρακάτω φωτογραφία βρίσκεται ανάμεσα στα φυσικά δόντια και ένα εμφυτευμα.

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση

Εμφυτευματα Δοντιων – Φυσικές αποκαταστάσεις

Μπορείτε με σιγουριά να πείτε ποιο από τα δύο δόντια είναι το εμφυτευμα;

Εμφυτευματα δοντιων και άμεση φόρτιση

Ένα πολύτιμο βοήθημα σε μια θεραπεία με εμφυτευματα δοντιων είναι η νέα, επαναστατική τεχνική του χαμόγελου της ίδιας μέρας –Smile Today. Με την αμεση φορτιση, η μετάβαση από ένα προβληματικό δόντι σε ένα σταθερό εμφυτευμα γίνεται μέσα σε λίγη ώρα!

εμφυτευματα δοντιων, οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευση

Εμφυτευματα δοντιων & αμεση φόρτιση

Η αμεση φορτιση μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα πρόσθια όσο και στα πλάγια δόντια, και μπορούμε να συμπληρώσουμε το κενό μέσα σε λίγη ώρα.

Χάρη στα εμφυτευματα δοντιων μπορούμε να επαναφέρουμε την σιγουριά, την αρμονία και τη φυσικότητα στο χαμόγελό σας!

  emfyteymata-dontion-ena-6.jpg .

Χαμογελάστε και πάλι με αυτοπεποίθηση!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας