Λευκά Σφραγίσματα – Bonding Δοντιών

Το   bonding δοντιων – λευκα σφραγισματα – είναι μια σύγχρονη μέθοδος, δανεισμένη από την αισθητικη οδοντιατρικη, με την οποία  μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε λευκα δοντια, ακόμα και όταν θα πρέπει να κάνουμε κάποια σφραγισματα.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια τα χρυσά ή τα μαύρα σφραγισματα ήταν η μόνη μέθοδος για την αποκατάσταση των τερηδονισμένων δοντιών. Η αισθητικη οδοντιατρικη έχει φέρει τα τελευταία χρόνια μια πραγματική επανάσταση στην αποκατάσταση των οπισθίων δοντιών. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους μικρο-συγκόλλησης ( bonding δοντιων) και τα νέα, εξειδικευμένα υλικά (με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στις υψηλές μασητικές πιέσεις) είμαστε πλέον σε θέση να τοποθετούμε λευκα σφραγισματα ακόμα και στα οπίσθια δόντια.

Καθώς τα υλικά τελευταίας γενιάς είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα, μπορούμε με ελάχιστο τρόχισμα του δοντιού και σε μία μόνο επίσκεψη, να αποκαταστήσουμε τα τερηδονισμένα δόντια με απόλυτα φυσικό τρόπο και να αποκτήσουμε και πάλι όμορφα, λευκα δοντια.

«Για χρόνια έβλεπα στις οικογενειακές φωτογραφίες τα μαύρα, αντιαισθητικά σφραγίσματα. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι απέφευγα ν’ ανοίξω το στόμα μου! Με τα νέα, λευκά μου σφραγίσματα νοιώθω ελεύθερος, χαμογελώ τελείως ξένοιαστα...»

Νίκος A.

 

Μπορεί τα λευκα σφαγισματα με σύνθετες ρητίνες μέσα σε λίγη ώρα να φέρνουν θεαματικά αποτελέσματα, δεν μπορούν να όμως να εφαρμοστούν σε όλες τις περιπτώσεις. Όμως ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις η αισθητικη οδοντιατρικη μπορεί να δώσεις λύσεις.
Όταν ένα δόντι έχει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο χάλασμα, είναι προτιμότερο να το αποκαταστήσουμε με ένθετα από πορσελανη (Inlays). Είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο κεραμικό και εφαρμόζουν στο δόντι όπως ένα κλειδί στη κλειδαριά.

Τα ένθετα από πορσελάνη συγκολλώνται με τους σύγχρονους συγκολλητικούς παράγοντες και ενσωματώνονται με την οδοντική ουσία, δίνοντας επιπρόσθετη προστασία και αντοχή.

Οι εξαιρετικές μηχανικές και οπτικές ιδιότητες καθιστούν τα ένθετα από πορσελάνη την ιδανική μέθοδο ώστε να αποκαταστήσουμε έντονα τερηδονισμένα δόντια με φυσικό και αισθητικό τρόπο.

leyka-sfragismata-6

.

Απολαύστε και πάλι την αίσθηση
του φυσικού λευκού!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας