Θήκες Πορσελάνης

Μια θηκη δοντιου από πορσελανη – θηκες πορσελανης – είναι μια σύγχρονη τεχνική που μας προσφέρει η αισθητικη οδοντιατρική όταν θέλουμε να αποκτήσουμε και πάλι όμορφα και λευκα δοντια. Είναι η ιδανική μέθοδος όταν ένα δόντι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, σε βαθμό που δεν μπορούμε να το αποκαταστήσουμε με σύνθετη ρητίνη.

Μια κλασική θηκη δοντιου  περιλαμβάνει ένα πυρήνα από ευγενές μέταλλο και ένα περίβλημα από πορσελανη, το οποίο αποδίδει το σχήμα και το χρώμα του δοντιού.   Με τα χρόνια παρατηρήσαμε όμως πως το μέταλλο άρχιζε να αποκαλύπτεται και μια εμφανιζόταν στο όριο με τα ούλα μια μαύρη, αντιαισθητική γραμμή.

Η πρόοδος στον τομέα των βιο-υλικών μας δίνει τελείως νέες δυνατότητες, καθώς τα νέα κεραμικά υλικά έχουν αντοχή παρόμοια με αυτή των μετάλλων. Είμαστε πλέον σε θέση να κατασκευάσουμε μια θηκη δοντιου αποκλειστικά από πορσελανη (ολοκεραμικές στεφάνες), χωρίς καθόλου μεταλλικό πυρήνα, οι οποίες έχουν ανώτερες οπτικές ιδιότητες

και αποδίδουν με ακόμα μεγαλύτερη φυσικότητα τη φωτεινότητα ειδικά των προσθίων δοντιών.

«… τα μπροστινά μου δόντια ήταν πια πολύ σκούρα και στραβά. Ένοιωθα ότι όλοι με κοιτούσαν εκεί. Ακόμα και στα γενέθλιά μου δεν τολμούσα να χαμογελάσω. Το νέο μου χαμόγελο είναι φωτεινό, φυσικό, υπέροχο! Είμαι πολύ ευτυχισμένη...»

Ιωάννα Τ.

Μια ηκη δοντιου από πορσελάνη είναι ο ιδανικός τρόπος όχι μόνο για να αποκαταστήσουμε για πρώτη φορά ένα εξασθενημένο δόντι, αλλά και στα πλαίσια μιας αισθητικής βελτίωσης, όταν αποφασίσουμε να αντικαταστήσουμε τις παλιές στεφάνες με θηκες πορσελανης και να εξαλείψουμε την αντιαισθητική μαύρη γραμμή με όμορφα, φυσικά, λευκα δοντια.


Τα ολοκεραμικά συστήματα έχουν εξελιχθεί σε σημείο που να είναι απόλυτα συμβατά με  την λευκανση δοντιων, τις οψεις πορσελανης ή τις οψεις ρητινης και γενικότερα με ολο το φάσμα δυνατοτήτων που μας προσφέρει η αισθητικη οδοντιατρικη.

 

Στα πλαίσια ενός  lifting δοντιων ή ενός Hollywood smile μπορούμε να συνδυάσουμε πολλές διαφορετικές τεχνικές πετυχαίνοντας χρωματική ομοιομορφία, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

keramikes-stefanes-6

.

Χαμογελάστε και πάλι χωρίς δισταγμό!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας