Hollywood Smile – Αισθητική Οδοντιατρική

Hollywood Smile – για όσους αποζητούν το καλύτερο…

Ένα λαμπερό χαμόγελο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας! Δεν είναι τυχαίο που αυτό αποτελεί και το σήμα κατατεθέν των αστέρων του Hollywood. Μέχρι πρότινος είχαν μόνο οι εκατομμυριούχοι, οι διασημότητες και οι αστέρες του κινηματογράφου το προνόμιο να επιδεικνύουν ένα υπέροχο χαμόγελο ύστερα από μια ολική μεταμόρφωση της οδοντοστοιχίας τους.

χαμόγελο Hollywood

χαμόγελο Hollywood, συμμετρία, λάμψη και αρμονία

Το Hollywood smile περιλαμβάνει την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αισθητική οδοντιατρική: αισθητικές όψεις, “power” λεύκανση δοντιών στο ιατρείο, ουλογλυπτική, ολοκεραμικές θήκες, αισθητική ορθοδοντική και φυσικά, λευκά σφραγίσματα.

χαμόγελο Hollywood

Για ένα ιδανικό αποτέλεσμα μπορούμε να συνδυάσουμε διάφορες τεχνικές για να εξαλείψουμε ακόμα και την παραμικρή ατέλεια από το χαμόγελό σας!

 Άλλαξε το χαμόγελό σου – change your smile!

Η έννοια του «άλλαξε το χαμόγελό σου» είναι η ολική  ανάπλαση του χαμόγελου με τη βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής.  Αυτή πετυχαίνεται αλλάζοντας το χρώμα, το σχήμα και η θέση όλων των δοντιών που βρίσκονται στο προσκήνιο όταν κανείς χαμογελά.

Το Hollywood smile είναι η νέα τάση για άντρες και γυναίκες που θέλουν να φαίνονται πιο νέοι, πιο ελκυστικοί και πιο λαμπεροί.

ιδανικό χαμόγελο Hollywood

λαμπερό χαμόγελο με λεύκανση δοντιών και αισθητικές όψεις

Για να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο, δεν αρκεί να έχετε μόνο λευκά δόντια. Τα δόντια θα πρέπει να έχουν το σωστό σχήμα, να είναι υγιή και σε αρμονική αναλογία με τα ούλα που τα περιβάλλουν. Παράλληλα θα πρέπει να λειτουργούν σωστά και άνετα, χωρίς καμία ενόχληση κατά τη μάσηση.

χαμόγελο Hollywood, ουλογλυπτικη και ολοκεραμικές θήκες

χαμόγελο Hollywood, ουλογλυπτικη και ολοκεραμικές θήκες

Με το Hollywood smile μπορείτε να απολαμβάνετε  το λαμπερό χαμόγελο που πάντοτε ονειρευόσασταν.  Με την τεχνική της ουλογλυπτικής αποκτούν τα ούλα ένα αρμονικό, συμμετρικό σχήμα και η αλλαγή στο χαμόγελο ολοκληρώνεται με τις αισθητικές όψεις που σας χαρίζουν  λευκά, αψεγάδιαστα δόντια.

Μα πώς γίνεται να φαίνεται ένα υπέροχο, λαμπερό χαμόγελο τόσο φυσικό;

Το χαμόγελο του Hollywood είναι ένα κράμα του ιδανικού σχήματος, χρώματος και θέσης των δοντιών. Αν παρατηρήσουμε τα δόντια των αστέρων του Hollywood  θα διαπιστώσουμε ομοιότητες στα χαμόγελά τους, οι οποίες οφείλονται στις αισθητικές αναλογίες: στη σχέση μήκους και πλάτους των δοντιών, στη θέση που έχουν τα δόντια μεταξύ τους και σε σχέση με τα χείλη (πόσο ακουμπάνε τα δόντια τα χείλη, πώς τα στηρίζουν και τι σχήμα τους δίνουν) και τέλος στο λευκό χρώμα και στη λάμψη που έχουν τα δόντια.

χαμόγελο Hollywood αισθητική οδοντιατρική5

 

«Όλα αυτά τα χρόνια έκανα πολλές προσπάθειες να διορθώσω το χαμόγελό μου, έβαλα ακόμα και σιδεράκια. Στο τέλος πάλι έκρυβα τα δόντια μου και ντρεπόμουν να χαμογελάσω. Με την τεχνική του Hollywood smile απέκτησα επί τέλους το αρμονικό χαμόγελο που ταιριάζει στο προσωπό μου, τώρα τολμώ να χαμογελάσω άφοβα, απελευθερώθηκα!»

Εύα Β.

 

Κόστος αισθητικής οδοντιατρικής θεραπείας Hollywood smile

 

Όπως όλοι οι άνθρωποι διαφέρουν ο ένας από τον άλλον, αντίστοιχα το κόστος μιας αισθητικής οδοντιατρικής θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την περίπτωση. Κάθε νέος ασθενής που έρχεται στο ιατρείο μας είναι μοναδική περίπτωση. Για το λόγο αυτό, την αναλύουμε από την αρχή λαμβάνοντας υπ’ όψη κάθε στοιχείο, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Τον εξετάζουμε με μεγάλη προσοχή μας και στη συνέχεια με την ψηφιακή τεχνολογία και το σύστημα computer imaging αναλύουμε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή το χαμόγελό του πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε οδοντιατρική θεραπεία.

computer imagina - ψηφιακή μελέτη χαμόγελου

ψηφιακή μελέτη χαμόγελου

Με την ευκαιρεία αυτή μπορούν οι ασθενείς μας να επιλέξουν μαζί με τον οδοντίατρο ακόμα και το νέο σχήμα και χρώμα των δοντιών τους, αλλά το κυριότερο είναι ότι τους εξηγούμε την αισθητική οδοντιατρική θεραπεία που πρόκειται να ακολουθήσουν βήμα -βήμα, δίνοντάς του με τον τρόπο αυτό μια πλήρη εικόνα της κάθε φάσης της θεραπείας τους.

Στο ιατρείο μας σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλές για την αισθητική οδοντιατρική θεραπεία που σας ταιριάζει. Καλέστε μας στο ιατρείο για να συμβουλευτείτε με έναν από τους  ιατρούς της ομάδας μας!  Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε όποια απορία έχετε!

Hollywood Smile…. και χαμογελάστε όπως οι Star!