Γάμος

Ο γαμος είναι ίσως η πιο σημαδιακή ημέρα τόσο για τη νύφη, όσο και για το γαμπρό. Τι γίνεται όμως όταν έρθει η στιγμή για τις αναμνηστικές φωτογραφίες γάμου; Ανάμεσα σε όλες τις λεπτομέρειες για την   οργάνωση γάμου σκεφτήκατε καθόλου το χαμογελο σας;

Μικρά ελαττώματα των δοντιών, όπως το κίτρινο χρώμα ή τα μεσοδόντια διαστήμα μειώνουν τη φωτογένειά σας και το χαμόγελό σας δεν δεν εκπέμπει την ευτυχία και τη χαρά που νιώθετε τη μεγάλη ημέρα του γάμου σας.

Όμως μην ανησυχείτε, διότι η  αισθητική οδοντιατρική συνδυάζοντας τεχνικές όπως λεύκανση δοντιών και αισθητικές όψεις ρητίνης μπορεί να σας χαρίσει το ιδανικό  χαμόγελο για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή!

γάμος λευκά δόντια 1

Οι αλλαγές είναι τόσο προσεγμένες και στοχευμένες, ώστε να γράφει το χαμόγελό σας ωραία στο φωτογραφικό φακό, χωρίς όμως χρονοβόρες, πολύπλοκες και εξαντλητικές οδοντιατρικές εργασίες.

γάμος λευκά δόντια 2

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να αλλοιώσουν την αισθητική και την αρμονία που έχει το χαμόγελό σας. Ένα όμορφο χαμόγελο πρέπει πρώτα απ’ όλα ν’ ακτινοβολεί υγεία! Η τερηδόνα δημιουργεί τρύπες στα δόντια οι οποίες προκαλούν σκούρες κηλίδες, ενώ σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να προκαλέσουν σπασίματα και καταστροφή των δοντιών. Η περιοδοντική νόσος από την άλλη προκαλεί ερεθισμό των ούλων, που συνοδεύονται από πρήξιμο και αιμορραγία.

Είναι σημαντικό πρώτα απ’ όλα να καταπολεμήσετε την τερηδόνα και την περιοδοντική νόσο πριν σκεφτείτε την οποιαδήποτε άλλη βελτίωση!

Από εκεί και πέρα αν τα δόντια από τη φύση τους είναι σκούρα, κάλλιστα μπορείτε με τη λεύκανση δοντιών να αποκτήσετε λευκά δόντια και ένα λαμπερό χαμόγελό!

ασπρα δοντια, aspra dontia αισθητικη οδοντιατρικη. aisthitiki odontiatriki, αισθητικη δοντιων, lefkansi dontion,

Αν το σχήμα και η διάταξη των δοντιών παρουσιάζουν ανωμαλίες, μπορούμε με τις όψεις ρητίνης ή τις όψεις πορσελάνης να διορθώσουμε όχι μόνο το σχήμα αλλά και το χρώμα δημιουργώντας έτσι το τέλειο χαμόγελο για τη μεγάλη ημέρα!

Μια πολύτιμη βοήθεια είναι η ουλογλυπτική, με την οποία  μπορούμε να διορθώσουμε τη γραμμή των ούλων και να δημιουργήσουμε ένα νέο, αρμονικό χαμόγελο για το νέο ξεκίνημα στη ζωή σας!

Αν πάλι υπάρχουν έντονες ανωμαλίες στη θέση και διάταξη των δοντιών υπάρχει πάντα και η αισθητική ορθοδοντική ενηλίκων, που μέσα σε λίγες εβδομάδες μπορεί να επαναφέρει τα δόντια στην αρχική τους θέση και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χαμόγελο.

Όπως για όλα τα πράγματα στην προετοιμασία ενός γάμου, έτσι και για τη βελτίωση του χαμόγελου δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Όμως με την καλή συνενόηση και με τον σωστό προγραμματισμό μπορούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα  Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό χαμόγελο μπορούμε να συνδυάσουμε περισσότερες τεχνικές μαζί. Δείτε πως με το Hollywood Smile μπορείτε και εσείς να αποκτήστε το πιο λαμπερό χαμόγελο για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας