Αισθητικές Όψεις Ρητίνης – Όψεις Πορσελάνης

Οι μικρο-όψεις είναι η τελευταία λέξη της αισθητικής οδοντιατρικής. Χωρίς καθόλου να τροχιστούν τα δόντια βελτιώνουμε το σχήμα των δοντιών συγκολλώντας απειροελάχιστη ποσότητα σύνθετης ρητίνης στα δόντια. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να διορθώσουμε μικρά ελαττώματα στα δόντια, όπως αραιά δόντια και να αναβαθμήσουμε ένα χαμόγελο, από απλά όμορφο σε εκθαμβωτικό!

χωρισμα στα δόντια

Οι οψεις ρητινης και οι οψεις πορσελανης – veneers – είναι μια εξαιρετική επιλογή, όταν θέλουμε να αποκτήσουμε με την αισθητικη οδοντιατρικη ισια και λευκα δόντια. Είναι η ιδανική μέθοδος όταν θέλουμε να διορθώσουμε  κάποιες ατέλειες όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στο σχήμα των δοντιών.
Η αισθητικη οδοντιατρικη έχει πλέον στη διάθεσή της τις σύνθετες ρητίνες τελευταίας γενιάς ( με νανο-σωματίδια ) οι οποίες έχουν εξαιρετικές οπτικές και χρωματικές ιδιότητες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνικής με τις οψεις ρητινης είναι ότι μπορούμε να διορθώσουμε τις όποιες αισθητικές ανωμαλίες στο σχήμα και το χρώμα των δοντιών (μικρά σπασίματα, αποτριβές, τερηδόνα, κ.λ.π.)  σε μία μόνο επίσκεψη!

«Το νέο μου χαμόγελο μου χάρισε πάνω απ' όλα αυτοπεποίθηση. Δεν διστάζω πια να χαμογελάσω για μια φωτογραφία, ή να μιλήσω με ανθρώπους που μόλις γνώρισα...»

Μπέτυ

Η αισθητικη οδοντιατρικη μας δινει και την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και τις οψεις πορσελανης – veneers με τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε ακόμα πιο μόνιμα αποτελέσματα
Οι οψεις πορσελανης είναι μια πρωτοποριακή τεχνική για την αισθητική διόρθωση των πρόσθιων δοντιών. Η εξέλιξη των σύγχρονων οδοντιατρικών κεραμικών υλικών μας προσφέρει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε όψεις από πορσελανη, οι οποίες είναι τόσο λεπτές όσο το νύχι μας!

Για να πετύχουμε το ιδανικό σχήμα και μέγεθος των δοντιών, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσουμε από την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών τόση ποσότητα, όσο το πάχος της πορσελάνης που θα τοποθετήσουμε.

Αφού κατασκευαστεί η όψη στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο, από οδοντιατρικη πορσελανη ειδικού τύπου

Αφού κατασκευαστεί η όψη στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο, συγκολλάται πάνω στο δόντι με τους ειδικούς συγκολλητικούς παράγοντες και την μέθοδο bonding δοντιων.

Oι όψεις από πορσελάνη – veneers – είναι η ιδανική μέθοδος για να διορθώσουμε αισθητικά όσα δόντια έχουν υποστεί σημαντικές φθορές στο κοπτικό άκρο.

 

αισθητικες όψεις

Οι όψεις πορσελάνης αποδίδουν με απόλυτη φυσικότητα την υφή και το λευκό χρώμα του δοντιού και έχουν το πλεονέκτημα ότι παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Με τις αισθητικές οψεις  – veneers μπορούμε να διορθώσουμε ακόμα και ορθοδοντικές ανωμαλίες! Μπορούμε να ισιώσουμε τα μπροστινά δόντια που είναι στραβά ή να κλείσουμε ένα διάστημα ανάμεσα στα μπροστινά δόντια που είναι αραιά.

Χάρη στην αισθητικη οδοντιατρικη και τις οψεις ρητινης ή  πορσελανης γλιτώνουμε τα σιδερακια και την μακροχρόνια ορθοδοντικη θεραπεια, αποκτώντας μέσα σε λίγες επισκέψεις ισια, λευκα δοντια και ένα όμορφο χαμόγελο!

aisthitikes-opseis-6

.

Αποκτήστε και εσείς
το χαμόγελο που σας εκφράζει!!

Έχετε απορίες;

Συμπληρώστε την φόρμα ή επισκευθείτε μας στο ιατρείο, όπου μπορούμε χωρίς επιβάρυνση να συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το ερώτημά σας